OBEĆALA DA ĆE DA GA ČEKA, UDALA SE ZA DRUGOG, PA SE UBILA: Ova tragedija se krije iza stihova naše NAJBOLNIJE BALADE!

Autor:

Zabava

20.03.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi smatraju da je "Tu noć kad si se udavala" najemotivnija balada na našim prostorima, a retko ko zna priču koja se krije iza ove pesme!

OBEĆALA DA ĆE DA GA ČEKA, UDALA SE ZA DRUGOG, PA SE UBILA: Ova tragedija se krije iza stihova naše NAJBOLNIJE BALADE!

Foto: PrintscreenJutjub

Iako je nastala davne 1993. godine, balada "Tu noć kad si se udavala", koju izvodi "Prljavo kazalište", i dalje je jedan od najvećih hitova. Ljudi "režu vene" kad je čuju, a malo ko zna šta se krije iza ove pesme. Naime, po legendi koja prati baladu "Tu noć kad si se udavala", lider benda Jasenko Houra imao je devojku koja je bila za njega centar sveta. Ipak, zbog njegovog odlaska u vojsku rastanak je bio neminovan.

Republika

Foto: youtube.com/ Prljavo Kazalište Crorec Official

Prljavo kazalište

Naime, po legendi koja prati baladu "Tu noć kad si se udavala", frontmen benda Jasenko Houra imao je devojku koja je bila za njega centar sveta. Ipak, zbog njegovog odlaska u vojsku rastanak je bio neminovan.

Nije imao želju da se zauvek raziđe sa njom, već je mislio da ce ga čekati kada se vrati sa služenja vojske. Oboje su se složili da će ljubav nastaviti nakon povratka iz službe. Posle godinu dana vratio se u rodni grad, a njegov bend je vec imao zakazanu svirku na jednoj svadbi. Kada je došao u restoran, imao je šta da vidi - njegova devojka se udaje za drugog.

Jasenko nikada u javnosti nije želeo javno da govori na ovu temu, ali u pojedinim starim prepričavanjima ove priče, pominje se da je devoika, malo nakon venčanja, oduzela sebi život tako što je pucala u glavu, piše jedna korisnica društvene mreže TikTok i dodaje:

- Da li je ovo istina ili ne, ne znam, našla sam silne informacije na više sajtova - napisala je ona u okviru naslova objave.

Tiktok Embed Code Generator
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sara

21.03.2024 07:01

Sigurno je to tačna priča koja prati tu pesmu , mnogo je tužna pogotovo početak koji kaže tu noć kad si se unavailable, mene pijanog su nosili moji prijatelji verni psi , do jutra me tešili , da ima milion takvih kao što si ti i da ću te preboleti...jednu ljubav nikad nikad ne preboliš yo je sigurno....