SAZNAJEMO: Baka Prase poslovao sa DILEROM DROGE - otkrivamo šta se desilo sa NJIHOVIM LANCEM RESTORANA!

Autor:

Zabava

20.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Gligorijević, koji je bio vlasnik restorana "Kod Bake", hapšen je zbog dilovanja više desetina kilograma heroina!

SAZNAJEMO: Baka Prase poslovao sa DILEROM DROGE - otkrivamo šta se desilo sa NJIHOVIM LANCEM RESTORANA!

Foto: ST/B. Jovanović, youtube/printscreen

Kako Republika ekskluzivno saznaje, Uroš Gligorijević, koji je držao lokale "Kod Bake" i sarađivao sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, koji je poznatiji kao Baka Prase, hapšen je kao diler droge. Uroš, koji je 1987. godište, hapšen je zbog dilovanja više desetina kilograma heroina.

Baka Prase je nedavno šokirao javnost kad je putem storija na društvenoj mreži Instagram priznao da se povlači zbog dugova na kocki, koje ne zna kako da pokrije.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen, Shutterstock

Baka Prase ima ogromne kockarske dugove

Podsetimo, u januaru smo došli do informacije da se restorani "Kod Bake" zatvaraju zbog dugova koji dostižu cifru od 6.000.000 dinara, odnosno oko 50.000 evra. Mi smo posetili najpoznatijete lokacije poznatog lanca restorana tada, uključujući one u ulicama Goce Delčeva, Bulevar Kralja Aleksandra i Tošin bunar, te se uverili da su svi objekti "pod katancem", te da u njima nema žive duše, dok na vratima nije stajalo nijedno obaveštenje da lokali ne posluju.

Uroš je bio zvanični vlasnik, a jutjuber je sarađivao sa njim kao zaštitno lice, mada su upućeni govorili da ima nezvanično i vlasnički udeo. 

Republika

Foto: ST/B. Jovanović, youtube/printscreen

Restorani "Kod Bake" zatvoreni su u januaru ove godine

Ove restorane vodio je "Asia Fast Food", protiv koje je pokrenut stečajni postupak. Računi ovog preduzeća u prinudnoj blokadi od kraja prošle godine. Dug prema firmi "MMM Lasta", koja je predložila stečaj, premašio je sumu od 3,5 miliona dinara, vidi se u dokumentaciji objavljenoj na sajtu Agencije za licenciranje stačajnih upravnika.

Firma kojoj "Asia Fast Food" duguje novac bavi se uzgojem živine i svoje proizvode je isporučivala "Asia Fast Food", piše "Novaekonomija.rs".

Agencija je objavila da je na prvom ročištu, 12. marta ove godine, na kojem se raspravljalo o postojanju uslova za stečaj, bankovni račun "Asia Fast Food" u blokadi 78 dana i da se na njemu nalazi iznos od skoro 8,15 miliona dinara.

Prema podacima Agencije za privredne registre, vlasnik "Asia Fast Food" je kineski državljanin Quan Lin, a lanac restorana i pokretnih ugostiteljskih objekata je zvanično osnovan 2. novembra 2022. godine.

On je vlasnik preduzeća postao 6. februara 2024. godine. Pre njega je vlasnik upisan u APR bio Uroš Gligorijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sanja

21.03.2024 07:24

Brate ajde razumem marihuanu da je dilovao to nije droga to je lek protiv kancera i za smirenje bolje je nego bromazepam...ali brate sto heroin... sve,sve ali ne hemiju... niti ih branim niti krivim