NAJČUDNIJE STVARI KOJE SU MUŠKARCI GURALI U SVOJU ZADNJICU: Iz jednog su izvukli CELU RIBU, tvrdio da je na OVAJ način "ušla" u njega!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

20.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovako nešto sigurno niste čuli.

NAJČUDNIJE STVARI KOJE SU MUŠKARCI GURALI U SVOJU ZADNJICU: Iz jednog su izvukli CELU RIBU,  tvrdio da je na OVAJ način "ušla" u njega!

Foto: Shutterstock

Mnogi ljudi žele da prevaziđu sami sebe u svom ljubavnom zadovoljstvu, a ne tako retko se pređu sve normalne granice. 

Da li ste ikada čuli za slučajeve muškaraca koji su u potrazi za savršenim orgazmom ubacivali različite predmete u rektum? Verovatno da ne. 

Prema novoj knjizi koja je detaljno opisuje istoriju ekstremnih tehnika samozadovoljavanja, ovo je veoma česta pojava. 

Autor knjige i sek*ualni terapeut dr Erik Sprankle, koji je dokumentovao neke od najbizarnijih slučajeva: 

Riba

Neobičan slučaj dogodio se u Kini, gde je 30-godišnji muškarac tvrdio da je slučajno seo na živu ribu, koja je zatim završila u njegovom rektumu. 

Veličina ribe, plave tilapije, nije otkrivena, ali vrsta obično meri 12 do 16 inča u dužinu, prenosi "Mirror".

Republika

Foto: Shutterstock

Doktori su se oduvek suočavala sa ovakvim bizarnim slučajevima

Granata 

U drugom slučaju, 88-godišnji Francuz zatvorio je bolnicu u Tulonu 2022. godine kada je stigao u odeljenje za hitne slučajeve sa artiljerijskom granatom iz Prvog svetskog rata od osam inča u anusu. Čovek je rekao da se okliznuo i pao na bombu dok je radio u bašti.

Insekti 

U ovom slučaju, 47-godišnji Nemac koga su od detinjstva se*sualno uzbuđivali crvi ubacio bi male bube u uretru dok je masturbirao, čineći to sve češće kako je stario. Jednog dana crv nije izašao tokom ejakulacije i čoveku je bila potrebna pomoć urološkog hirurga.

Staklena čaša 

Jedan od najranijih izveštaja o neustrašivom masturbatoru koji je ubacio predmet u svoje dno radi seksualnog zadovoljstva datira iz 1919. godine i uključivao je staklenu čašu. 

Skoriji slučaj je ispričao doktor Sprankl koji je u izveštaju napisao da je 55-godišnji muškarac došao u bolnicu i rekao da je ubacio staklenu šoljicu veličine šoljice za kafu uz pomoć žene "u svrhu uzbudljiva se*sualna strasti". Slučaj se na kraju završio tragično jer je čovek preminuo 16 sati nakon operacija. 

Nažalost, ovi slučajevi nisu stvar prošlosti. Analiza je pokazala da je veliki broj ljudi, posebno muškaraca u dvadesetim i tridesetim godinama, završio u hitnoj pomoći nakon unošenja različitih predmeta u svoje telo. Ovo je ozbiljan rizik po njihovo zdravlje, ali i pokazatelj dubljih psiholoških problema.

Ovakve radnje su povezane sa ozbiljnim psihičkim problemima, poput poremećaja ličnosti, psihoze, demecije...

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading