ČIM BAKA PRASE BANKROTIRA - ANJA GA ŠUTNE: Jutjuber shvatio da mu veza zavisi od novca, usledio BURAN RASKID?!

Autor:

Zabava

20.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Bla i Baka Prase su se otpratili sa Instagrama, a po svemu sudeći, na svoju vezu su stavili tačku, nakon što je on ostao bez prebijene banke.

ČIM BAKA PRASE BANKROTIRA - ANJA GA ŠUTNE: Jutjuber shvatio da mu veza zavisi od novca, usledio BURAN RASKID?!

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/@BAKAPRASE

Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne zna kako da se iščupa iz dugova. Naime, on je izgubio ogromnu svotu novca na kocki, a rano jutros se ponovo obratio svojim fanovima putem storija na društvenoj mreži Instagram, kako bi im saopštio da ne zna šta da radi.

- Mnogo sam para sj*bao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne rešim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zasr*o... - poručio je kratko jutjuber, a nakon toga se nije oglašavao.

Mnogi su primetili da na društvenim mrežama u celoj drami koja se dešava oko jutjubera nema njegove devojke,  Anje Bla, koja je inače jako aktivna, ali da danima ništa nije objavljivala. U jeku skandala koji se dešava oko Bogdanovih navodnih dugova oglasila se Anja i otkrila da prolazi kroz težak period, zbog čega je odlučila da se povuče na neko vreme, ali da je sad spremna da ponovo sa publikom deli detalje svog života. 

Republika

Foto: Instagram/Printscreen, shutterstock

Anja Bla i Baka Prase

 

- Dobila sam dosta poruka što sam tako neaktivna danima, malo mi je težak period sada, pa sam se povukla na par dana, ali sad sam tu - napisala je Anja uz snimak koji je podelila putem storija na svom zvaničnom Instagram profilu. 

Kako se aktivirala i na TikToku, Anja je objavila novi snimak, koji je izazvao totalnu pometnju na pomenutoj društvenoj mreži.

Anja je standardno pozirala uz popularan zvuk, a komentari na temu raskida neprestano su se nizali.

- "Čim nema para, odmah ga otkači i pređe u drugi stan", "Ne pratite se više Bogdan i ti, šta se dešava?", "Čim Baka bankrotira, Anja se pokupi i pređe u drugi stan", "Njena ljubav se završi, čim ovaj ostane bez para"... - glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading