UŽAS! Dostavljačica pica odgrizla palac mušteriji! HAOS NASTAO ZBOG POGREŠNE ADRESE!

Autor:

Svet

20.03.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je naručio picu preko aplikacije za dostavu hrane 14. decembra 2022. Međutim, dostavljačica je stigla na pogrešnu lokaciju, a žrtva je zaboravio da ponese mobilni telefon. Jedva su se našli, a onda je najpre došlo do svađe, a onda i do fizičkog sukoba između njih, tokom kojeg je Roča odgrizla deo palca Dženkinsonu.

UŽAS! Dostavljačica pica odgrizla palac mušteriji! HAOS NASTAO ZBOG POGREŠNE ADRESE!

Foto: pixabay.com

Dostavljačica hrane Dženifer Roča (35) izjasnila se krivom za nanošenje teških telesnih povreda mušteriji Stivenu Dženkinsonu (36) u decembru 2022. godine. Napad se dogodio u blizini Dženkinsonove kuće u Alderšotu u Hempširu, nakon što je Roča, koja nije bila zaposlena u kompaniji, koristila tuđi nalog kao zamena vozača.

Sudija suda u Vinčesteru opisao je ovaj incident kao ozbiljan prekršaj koji bi mogao rezultirati zatvorskom kaznom. Kompanija za dostavu hrane istakla je da je reč o "užasnom incidentu" i Roča će biti osuđena 3. maja.


Stiven Dženkinson je naručio picu preko aplikacije za dostavu hrane 14. decembra 2022. Međutim, Roča je stigla na pogrešnu lokaciju, a žrtva je zaboravio da ponese mobilni telefon. Jedva su se našli, a onda je najpre došlo do svađe, a onda i do fizičkog sukoba između njih, tokom kojeg je Roča odgrizla deo palca Dženkinsonu.

On je opisao da je tom prilikom doživeo toliku bol da je pomislio da mu reže prst motornom testerom. Kaže da je sve ovo ostavilo veliku traumu  i ozbiljne posledice po njegov život.


Nakon napada, Dženkinson je morao da prođe kroz višemesečnu rekonstruktivnu operaciju kako bi popravio povređeni deo svog palca. On je naveo da je izgubio osećaj u tom delu ruke i da je morao ponovo da uči osnovne zadatke poput kopčanja dugmadi ili vezivanja pertli. Finansijski je pogođen ovim incidentom, budući da nije u mogućnosti da radi zbog povrede, što je dovelo do velikih dugova i prekida veze sa svojom partnerkom, majkom njihove ćerke.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i pokrenuo raspravu o odgovornosti kompanija za dostavu hrane i njihovoj kontroli nad zaposlenima koji koriste njihove platforme za dostavu. Sudski postupak protiv Dženifer Roče privukao je pažnju medija i javnosti, ističući važnost adekvatne zaštite mušterija i odgovornog ponašanja zaposlenih u ovim kompanijama.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading