OHRABRUJUĆE ZA CRVENU ZVEZDU! Sa Malog Kalemegdana STIGLE lepe VESTI o Jagu!

Autor:

Sport

19.03.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac zbog potresa mozga morao "pod nož".

OHRABRUJUĆE ZA CRVENU ZVEZDU! Sa Malog Kalemegdana STIGLE lepe VESTI o Jagu!

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde, Jago Dos Santos, doživeo je užasnu povredu na utakmici protiv Makabija iz Tel Aviva u Evroligi u Areni.

Zbog potresa mozga je odmah morao da napusti igru, ali je sada uspešno operisan u Beogradu, što je objavio i klub s Malog Kalemegdana.

Dos Santos je zadobio frakturu prednjeg zida frontalnog sinusa tokom utakmice sa "Ponosom Izraela", što je rezultiralo i lakšim potresom mozga. Hitna medicinska pomoć je odmah reagovala i Jago je prevezen u bolnicu gde je uspešno operisan.

 

 

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je prvotimac našeg kluba Jago Dos Santos uspešno operisan u utorak popodne u Beogradu. Podsećamo da je od siline udarca tokom utakmice sa Makabijem naš prvotimac zadobio frakturu prednjeg zida frontalnog sinusa koja je sanirana operacijom - stoji u saopštenju crveno-belih.

Jago je odmah prevezen u bolnicu, gde je ustanovljeno da je doživeo povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga.

Brazilski reprezentativac je ove sezone jedan od najvažnijih igrača u timu Crvene zvezde. Prosečno beleži 9,2 poena uz 2,1 skokova i 4,1 asistencija po utakmici u elitnom takmičenju.

Srpski šampion u sredu dočekuje grčki Panatinaikos, a u petak na istom mestu igra protiv Virtusa iz Bolonje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading