DELIJE ZOVU: "SVI u Arenu"!

Autor:

Sport

19.03.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crveno-belih žele da pruže podršku svom klubu.

DELIJE ZOVU: "SVI u Arenu"!

Foto: Starsport

Delije u Areni

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Panatinaikos u meču 30. kola Evrolige u sredu od 20.00 časova u Štark areni.

Crveno-beli nemaju šanse da se plasiraju u doigravanje, ali Delije očekuju da će hala biti ispunjena i da će navijači pružiti podršku svom timu.

Pozvali su sve simpatizere da dođu u Arenu u što većem broju, a saopštenje prenosimo u celosti.

Republika

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde

 

- Delije,

Našem klubu su ostale još tri utakmice u Evroligi kod kuće.
Sutra od 20 časova dočekujemo Panatinaikos, zastraneli deo Grčkog naroda, koji iz samo njima znanih razloga ima braću koju ima. Ovo je utakmica gde bi svaki Delija morao da prepozna trenutak i pojavi se,  jer ovo su situacije koje se ne propuštaju ako si pravi navijač i ako znaš sve što treba da znaš u odnosima između navijačkih grupa! Veći poziv od toga ne treba!

Nakon ove utakmice imamo još dve kod kuće.

22.03. Zvezda - Virtus
04.04. Zvezda - Olimpijakos

Hajde da do kraja izguramo ovu priču i da pokažemo da nije ljubav prema klubu samo kada vodiš i pobeđuješ, već i da kada nemaš šanse za prolaz dalje, svojom brojnošću ne dozvoliš da klub krene da tone! Jako je bitno i kao navijači da prepoznamo ovo i da ove tri utakmice budemo u što većem broju uz klub! - stoju u saopštenju Delija.

Tim sa Malog Kalemegdana je osakaćen povredama, Miloš Teodosić, Jago dos Santos, Nikola Topić i Trej Tompkins neće nastupiti na predstojećem meču, tako da Janisa Sferopulosa očekuje veliki problem na poziciji organizatora igre. Crveno-beli će dati sve od sebe da trijumfalno privedu kraju sezonu u Evropi koja nije opravdala očekivanja, ali je bila i prepuna pehova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading