ZVEZDA SE PONOSI NAVIJAČIMA! Sa Malog Kalemegdana stigao FANTASTIČAN podatak! Crveno-beli NAJPRAĆENIJI u regionu!

Autor:

Sport

14.03.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred mnogih evropskih velikana.

ZVEZDA SE PONOSI NAVIJAČIMA! Sa Malog Kalemegdana stigao FANTASTIČAN podatak! Crveno-beli NAJPRAĆENIJI u regionu!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde ove sezone ne briljiraju u Evroligi, bar kada je reč o rezultatima, pošto se nalaze pri samom dnu tabele u ovom takmičenju, ali su dobili jedno laskavo priznanje, kada je reč o svojim navijačima.

Naime, Zvezda je i zvanično postala najpraćeniji klub u regionu, dok su čak šesti u Evropi. Ispred srpskog šampiona i osvajača Kupa "Radivoja Koraća" se nalaze trenutno Real Madrid, Barselona, Fenerbahčea, Bajern Minhen i Panatinaikos.

Kada je reč o brojkama Crvene zvezde, oni su uvećali broj pratilaca na Instagrmau, gde je došlo čak 70.000 novih ljudi (odnosno 73.636) u odnosu na 2023. godine, što predstavlja porast od 29,3, jer je sa 251.619 brojka dospela na 325.225.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Džavonte Smart

Takođe, dosta dobar je porast i na TikToku. Zvezda je tu napravila porast od 75.6 odsto, jer je u januaru prošle godine klub pratilo 23.800 pratilaca, dok je sada broj na 41.800.

Na kraju, na društvenoj mreži "X" je napravljen porast od 8.6 odsto.

Treba podsetiti da izabranici Janisa Sferopulosa večeras igraju protiv Makabija iz Tel Aviva utakmicu 29. kola Evrolige.

Meč iz Arene počinje od  19 časova, uz direktan tekstualni prenos na našem portalu i TV sliku na SK1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading