PRVA ŽELJA DELIJA: KALINIĆ U ZVEZDI! Navijači u TRANSU, stižu pojačanja!

Autor:

Sport

14.03.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pucaju na veliko.

PRVA ŽELJA DELIJA: KALINIĆ U ZVEZDI! Navijači u TRANSU, stižu pojačanja!

Foto: Starsport/Ilustracija

Nikola Kalinić

Košarkaški klub Crvena zvezda planira da se silno pojača za narednu sezonu. 

Kada bi pitali navijače, najveća želja je povratak Nikole Kalinića! Srpski reprezentativac je već dvaput nosio crveno-beli dres i ostavio je sjajan utisak. Stoga ne čudi što među delijama provejavaju nadanja i želje da popularni Kalina po treći put stigne na Mali Kalemegdan. 

On nikada nije krio simpatije prema Crvenoj zvezdi, pa je ljubav s navijačima očigledno obostrana. Kalinića su delije na poslednjem meču koji je Barselona igrala u Beogradu nedavno dočekali povicima: "Vrati se, Kalina"!

Svojevremeno je Nebojša Čović, prvi čovek srpskog šampiona i osvajača Kupa Koraća, govorio o srpskom reprezentativcu kao velikoj želji za narednu sezonu.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

- Moramo da budemo pojačani, trebalo bi da budemo za Olimpijadu, ali reći ću za jednog Nikolu Kalinića za koga smo mi zainteresovani. Radimo na tome, šta sad! - najavio je nedavno predsednik Crvene zvezde krupne korake.

Podsetimo, Nikola Kalinić je na meti još nekoliko evroligaša pošto u tekućoj sezoni elitnog evropskog takmičenja prosečno beleži 8,4 poena, 3,9 skokova i 2,8 asistencije po utakmici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading