SPEKTAKULARAN DOČEK SINA OGNJENA AMIDŽIĆA: Procurili snimci sa proslave, voditelja nikada niste videli u ovakvom izdanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić okupio pola estrade na proslavi povodom rođenja sina Peruna.

SPEKTAKULARAN DOČEK SINA OGNJENA AMIDŽIĆA: Procurili snimci sa proslave, voditelja nikada niste videli u ovakvom izdanju! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović nedavno su postali ponosni roditelji malog Peruna, a sinoć su odlučili da proslave dolazak novog člana porodice sa brojnim poznatim prijateljima. Proslava je upriličena u jednom beogradskom restoranu, a atmosfera je bila više nego vesela, kako možemo videti iz snimaka koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Među zvanicama su se našla brojna poznata imena, poput pevačice Milice Todorović, Sanje Vučić, voditeljke Tijane Stoisavljević, Milice i Marka Kona, Marije Mikić, Gazde Paje, Bojane Lazić i drugih. Milica Todorović je čak preuzela mikrofon i svojim nastupom podigla atmosferu do usijanja, dok je Ognjen u jednom trenutku zapevao svoj hit "Obala". Ognjen je otkrio da su mu čak i iscepali majicu na kojoj piše "Dobro došao, Perune", ali da nije skidao osmeh sa lica tokom cele večeri.

Ognjen je priznao da je jako emotivan i uplašen, ali da mu supruga Mina pruža osećaj sigurnosti.

 

- Prelepo se osećam, super savršeno... Ali i svaki mnogo lep događaj je isto stres za čoveka. Malo me stiže umor, ali sam srećan. Mina je izašla iz bolnice, Perun je došao kući i sad polako ulazimo u realan život - rekao je voditelj za Blic.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović su uplovili u novo poglavlje svog života sa dolaskom malog Peruna, a proslava koju su organizovali sa prijateljima pokazuje koliko su srećni i zahvalni na ovom divnom događaju. Sudeći po atmosferi sa proslave, ne sumnjamo da će mali Perun biti okružen ljubavlju, podrškom i veselim društvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading