RODNA KUĆA TROŠNA I NAPUŠTENA, A BLIZU NJE VILA SA BAZENOM: Ovo je pravo lice Radiše Uroševića, komšije razvezale jezik! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je svojevremeno ispričao kako je njegova porodica živela skromno, a sada je usnimljen njegov porodični dom!

RODNA KUĆA TROŠNA I NAPUŠTENA, A BLIZU NJE VILA SA BAZENOM: Ovo je pravo lice Radiše Uroševića, komšije razvezale jezik! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Youtube.com/ Paparazzo Lov Pink

Popularni pevač Radiša Urošević traje na estradi preko 40 godina i važi za jednog od najcenjenijih kolega u svojoj branši. Radiša je rođen u srcu Šumadije, u mesto Resnik u okolini Kragujevca, a ekipa emisije "Paparazzo lov" posetila je njegovo rodno mesto i porazgovarala sa komšijama.

Republika

Foto: ATA Images/Miloš Tešić

Radiša Urošević

Radiša je i sam pričao da je njegova porodica živela skromno.

- Pasulj, klot, proja, pet kilometara od kuće do škole, pešaka, pa nazad po kiši, snegu... Bila je velika muka. Možda je dobro što je bila ta muka jer iz te muke proizešlo sve ovo kako danas živim - ispričao je Radiša svojevremeno, a sada su progovorile i njegove komšije:

- Pravi Šumadinac - izjavio je meštanin za emisiju "Paparazzo lov".

- Sve najlepše imam da kažem, svaka čast za ono što radi. Pozdravljam njegov rad, privatno me ne interesuje - dodao je drugi čovek koji je objašnjavao gde je kuća pevača.

- Sve najlepše i kao komšija i kao čovek i kao domaćin. Lepu ženu ima... - dodao je drugi komšija.

Njegova stara rodna kuća je trošna i izgleda napušteno, a po prizoru se da zaključiti da je niko nije godinama posećivao. Sa druge strane, pevač je napravio velelepnu vilu sa bazenom, 20 kilometara od svog rodnog mesta.

Jedna komšinica nije imala lepe reči za njega.

- Rođen je ovde ali ne živi ovde. Ima kuću pored puta u Gornju Malu, Uroševići. Ja ga ovde ne viđam. Muž mi je pričao da kako je otišao i počeo da peva, nikoga ne poznaje. Previše se ceni - rekla je komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading