PAPARACO FOTKE SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Ponosna baka Verica ga izvela u ŠETNJU, nećete verovati ko im PRAVI DRUŠTVO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

14.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Mario privukao pažnju u Beogradu na vodi, ponosna baka nije krila sreću1

PAPARACO FOTKE SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Ponosna baka Verica ga izvela u ŠETNJU, nećete verovati ko im PRAVI DRUŠTVO! (GALERIJA)

Foto: ATAImages, Youtube.com/ Paparazzo Lov Pink

Mario Šerifović, sin naše pop zvezde Marije Šerifović, došao je na svet krajem prošle godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Marija ga je dobila uz pomoć surogat majke, a pred Novu godinu došla je sa njim u Srbiju. Društvo im je pravila Marijina majka, pevačica Verica Šerifović, koja se ne odvaja od unuka.

Kada Mariju posao odvede na drugu stranu, Verica je ta koja ga čuva. Tako ju je ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila u šetnji sa voljenim unukom i njegovom dadiljom. Njih troje su usnimljeni u Beogradu na vodi, gde Marija ima stan.

Verica je sve vreme bila nasmejana i nešto pričala sa voljenom unuku, kog je ponosno šetala po ovom luksuznom kraju.

Inače, Marija je u Areni Zagreb održala koncert povodom Osmog marta, koji je u jednom trenutku prekinula upravo zbog sina. Marija je spremila pravo iznenađenje za publiku - prikazala je snimke svoj naslednika, a onda se rasplakala.

Kako je otkrila drhtavim glasom, bila je na korak do toga da otkaže koncert.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija posvetila deo koncerta Mariju

- U međuvremenu se desila najvažnija uloga u mom životu - istakla je Marija.

Publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom, a onda su počeli da skandiraju: "Mario, Mario".

- Bila sam na korak da sve ovo otkažem, ali kada vidim sve vas koji mi šaljete ljubav, nemam prava da to uradim. Muzika je suština mog postojanja - poručila je pop zvezda, pa otpevala pesmu koju je posvetila sinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading