U OVOJ BESNOJ MAŠINI TANJU SAVIĆ VOZI DEČKO PILOT: Skupoceni automobil stigao direktno iz Amerike! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

07.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muki provozao Tanju do Smedereva, svi gledali u njih!

U OVOJ BESNOJ MAŠINI TANJU SAVIĆ VOZI DEČKO PILOT: Skupoceni automobil stigao direktno iz Amerike! (GALERIJA)

Foto: Youtube.com/ Paparazzo Lov Pink

Tanja Savić

Popularna pevačica Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, sa kojim ju je nedavno usnimila ekipa emisije "Paparazzo lov" na aerodromu "Nikola Tesla".

Muki je iz Amerike prevezao luksuzni kabriolet "mustang", čija cena ide od 50.000 evra pa naviše. Svoju lepšu polovinu je prevezao do Smedereva, a Tanja se sve vreme smeškala. 

Pevačica je krajem februara priredila iznenađenje dečku na nastupu. Naime, Muki je proslavio rođendan, a pre nastupa Tanja je podelila njegovu fotografiju sa tortom i svećicama, dok on nije skidao osmeh sa lica. Ali, to nije sve.

Tanja je u jednom trenutku prekinula nastup, kako bi Mukiju ulepšala rođendan i priredila iznenađenje na bini.

- Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj osobi rođendan. Je l' ima još neko da slavi večeras? Srećan rođendan svima koji slave - započela je Tanja, koja je krenula da traži svog dečka pogledom:

- Moj momak večeras slavi rođendan, želim mu sve najlepše. Tu je on večeras sa mnom, ali mislim da je otišao u bekstejdž. Ljubavi moja, želim ti sve najlepše. Da te sreća prati - poručila mu je Savićeva.

Republika

Foto: instagram

Tanja Savić nedavno prekinula nastup, kako bi Mukiju čestitala rođendan

Publika je ovo nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama, dok je Muki objavu podelio na društvenoj mreži Instagram, gde se zahvalio Savićevoj, svojoj lepšoj polovini.

- Moja ljubav i njena spontana iznenađenja - napisao je Muki preko Tanjine objave koju je podelio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading