"KADA SE POGREŠI, PA SE OBRIŠE OBJAVA BILO BI LEPO DA SE NAPIŠE IZVINJAVAM SE" Ministar Vesić ukazao Georgievu na GREŠKU!

Autor:

Vesti

14.03.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svom tvitu, Vesić je takođe naglasio da je osoba koja je napravila spornu foto-montažu već bila hapšena zbog pretnji ubistvom predsedniku Vučiću.

"KADA SE POGREŠI, PA SE OBRIŠE OBJAVA BILO BI LEPO DA SE NAPIŠE IZVINJAVAM SE" Ministar Vesić ukazao Georgievu na GREŠKU!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić nedavno se oglasio na svom Iks profilu, izražavajući svoje nezadovoljstvo povodom tvita Slobodana Georgieva. Vesić je istakao da je Georgiev obrisao tvit u kome je objavio foto-montažu koja je implicirala da slavi ubistvo svog prijatelja Zorana Đinđića.

U svom tvitu, Vesić je takođe naglasio da je osoba koja je napravila spornu foto-montažu već bila hapšena zbog pretnji ubistvom predsedniku Vučiću. Dodatno, istakao je da je ta osoba javno priznala da je u pitanju foto-montaža putem svoje "lajne".

Vidim da je Slobodan Georgiev OBRISAO tvit u kome je objavio foto-montažu “da slavim ubistvo” svog prijatelja Zorana Đinđića. Tu foto-montažu uradila je osoba koja je već hapšena zbog pretnji ubistvom predsedniku Vučiću. Da je u pitanju foto-montaža ta osoba je javno priznala na svojoj "lajni". Mogu da razumem da svako može da pogreši. Georgiev je novinar i urednik pa je trebalo samo da uradi ono što kodeksi nalažu kada novinari dobiju neku informaciju - da je proveri. Provera je bila laka jer je bilo dovoljno da se pogledaju moje originalne objave od 12. marta. Kada se pogreši, pa se obriše objava bilo bi lepo da se napiše IZVINJAVAM SE. Ne mora da se izvini meni, jer Georgiev ljude koji podržavaju SNS smatra ljudima nižeg reda. Bilo je dovoljno da se izvini svojim pratiocima koje je prevario i kojima je još jednom pokazao da pripada onima koje politička ostrašćenost sprečava da poštuju standarde profesionalnog postupanja novinara - napisao je Goran Vesić na vom Iks profilu.

 

 

Vesić je izrazio razumevanje za mogućnost greške, ali je istakao da bi bilo korektno da se Georgiev izvini za svoju objavu. Ministar je naglasio da bi bilo dovoljno da se Georgiev izvini svojim pratiocima za netačnu informaciju koju je objavio, kako bi pokazao poštovanje prema standardima profesionalnog postupanja novinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading