ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Panatinaikos pred dolazak Zvezdi dobio NAREĐENJE od kontroverznog PREDSEDNIKA!

Autor:

Sport

15.03.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju ativnskog velikana u 30. rundi Evrolige.

ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Panatinaikos pred dolazak Zvezdi dobio NAREĐENJE od kontroverznog PREDSEDNIKA!

Foto: youtube.com/ Eurohoops TV

Dimitris Janakopulos

Košarkaši Panatinaikosa doživeli su poraz od Olimpijakosa rezultatom 65:71 u 29. kolu Evrolige, što je izazvalo negativne reakcije među igračima, navijačima i stručnim štabom.

Kontroverzni prvi čovek "zelenih", Dimitris Janakopulos, uložio je značajna sredstva i doveo brojne poznate igrače sa ciljem osvajanja trofeja Evrolige.

Nakon ovog poraza, atinski velikan zauzima četvrtu poziciju sa skorom 18-11, istim skorom kao i najljući rival iz Pireja.

Janakopulos je na svom Instagram profilu izdao naredbu svojim igračima, nagoveštavajući da očekuje pet uzastopnih pobeda u nastavku takmičenja.

Na svom profilu, gazda Panatinaikosa je jasno izrazio svoje očekivanje od ekipe, ocenivši njihove naredne utakmice sa oznakom "5/5", što se može tumačiti kao zahtev za pet uzastopnih pobeda.

Foto: printscreen/Instagram

objava Janakopulosa na Instagramu

Ova objava nagoveštava visok stepen pritiska koji se oseća u klubu nakon poraza od Olimpijakosa i jasno stavlja do znanja igračima da se od njih očekuje maksimalan pristup u narednim utakmicama.

Podsećajući, Panatinaikos u narednom meču gostuje protiv Crvene zvezde u 30. kolu Evrolige. Ova utakmica predstavlja dodatni pritisak za tim, s obzirom na trenutnu situaciju na tabeli i naredbu predsednika PAO. Očekuje se da će igrači uložiti dodatne napore kako bi ispunili njegove naredbe i povratili pozitivan skor.

Poraz od Olimpijakosa i reakcija prvog čoveka "zelenih" jasno pokazuju intenzitet takmičenja u Evroligi i pritisak koji se javlja u ovakvim situacijama. Panatinaikos će biti pod lupom javnosti u narednim mečevima, dok će Janakopulosov ukaz dodatno motivisati igrače da pruže svoje najbolje moguće partije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading