"POGLEDAJTE SEMAFOR" Orlić o koaliciji Jovanović - Đilas i Kosovu i Metohiji (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.03.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Vladimir Orlić, donedavni predsednik Skupštine, podsetio je na reči Dobrice Veselinovića uoči decembarskih izbora kada je rekao da nema fantomskih birača a da sve ovo što danas govore u Skupštini je jedno obično pranje.

"POGLEDAJTE SEMAFOR" Orlić o koaliciji Jovanović - Đilas i Kosovu i Metohiji (VIDEO)

Foto: RTS

Danas je nastavljena konstitutivna sednica Skupštine. Dr Vladimir Orlić je komentarisao Koaliciju Jovanović - Đilas, a osvrnuo se i na situaciju na Kosovu i Metohiji:

Znate šta znači kad kažu pogledajte semafor, znate šta piše na onom semaforu koji pokazuje povučena priznanja tzv. Kosova? Na našoj strani, gde je naš rezultati piše 28, a sa vaše strane? Mislim na vas sveukupno i na vas lažne desničare, priveske tajkunske, ali i na ove koji su vam malo pre aplaudirali onako. Piše 0. 0 priznanja povlačenja tzv. Kosova ste obezbedili. Mi samo 28 to je politika Aleksandra Vučića. Ako hoćete od toga da počnete. Šta vam to pokažuje na samom početku? Kakvi ste bili i ostali. Zbog te vaše nakolonoti strancima, zbog toga niste smeli nikad ni da pokušate da se zauzmete za Kosovo ili da pokušate povlačenje priznanja - rekao je Orlić.

Dr Vladimir Orlić, donedavni predsednik Skupštine, podsetio je na reči Dobrice Veselinovića uoči decembarskih izbora kada je rekao da nema fantomskih birača a da sve ovo što danas govore u Skupštini je jedno obično pranje.

Upitao je i da li se u izveštaju ODIHR pominje 40.000 fantoma iz Republike Srpske - nema, ili da izbori nisu priznati - nema, jer su "lažovi lagali".

- Ako smatrate da je nelegalna Skupština ili da je rezultat izborne krađe, šta ste onda vi, saučesnici u lopovluku, sve kancelarije ste već zauzeli, odmah potrčali da se zapljunete za plate, a dva vaša poslanika koji nisu iz Beograda već su se juče upisali za putne troškove...

Orlić je replicirao i Dobrici Veselinoviću podsetivši na "njihovu nasilničku ljubav prema Beogradu i divljanjem pred Starim dvorom, kako ste kidisali na institucije i narodnu imovinu, jel to dokaz ljubav, nasilnici najveći na svetu, siledžije kakve ne pamte ni Beograd, ni Srbija, kazniće vas i vaši na izborima jer ste ih lagali".

- Borićete se na ulicama, gde je mesto uličarima nego na ulici... - dodao je Orlić.

- Kazniće vas zbog one bruke u Evropskom parlamentu, klicali Kurtiju, kazniće vas ovde, ovde u Srbiji da dobijete glasove... - zaključio je Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (43)

Loading
Danka

19.03.2024 14:01

Јовановић и компанија одлично знају да су они гледали како народ српски бива протериван са КиМ и вековних огњишта! Зато, нека ћуте! А народ све види!

Tijana

19.03.2024 14:02

Opozicija je se upetljala u govna do guše,ja uopšte neznam kako oni dišu.

zivkag2306

19.03.2024 14:04

Prodani ljudi! Govore o Srbiji i njenom narodu a Djilasovci su je prodali za debele pare

Remi

19.03.2024 14:11

Oprao ih Orlić za sve pare. Samo ovako treba i da se ne podilazi opozicionom ludilu.