EVO KAKO JE IZGLEDALA PREDSEDNIKOVA RADNA NEDELJA! Poseta Markusa Zedera i obeležavanje pogroma 2004. godine centralni događaji! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.03.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je izdvojio najbitnije događaje prošle sedmice.

EVO KAKO JE IZGLEDALA PREDSEDNIKOVA RADNA NEDELJA! Poseta Markusa Zedera i obeležavanje pogroma 2004. godine centralni događaji! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video-snimak u kome je sumirao prethodnu radnu nedleju.

Časno je čuvati slobodu, podsećati na istinu i štititi međunarodno pravo u današnjim uslovima i Srbija će to nastaviti da radi. Uporedo, nastavljamo da gradimo i jačamo našu zemlju, a poseta predsednika Vlade Bavarske Markusa Zedera bila je izuzetna prilika za budućnost Srbije, koju smo iskoristili da postavimo temelje partnerstvu, investicijama i projektima na kojima ćemo raditi zajedno sa industrijskim srcem najjače evropske ekonomije.

Jedino čuvajući svoje korene, vodeći računa o svakom građaninu, našoj deci i jačajući svoju državu, možemo da ostvarimo viziju novog lica Srbije i bolje budućnosti za sve.


Neka živi Kosovo i Metohija i neka živi naša najlepša i jedina Srbija!
- poručio je Vučić.

 

 

Predsednik je istakao u snimku i da je danas ugostio osnovce sa Kosova i Metohije, a povodom obeležavanja 20 godina od pogroma na Kosovu i Metohiji.

Takođe, u videu su i sastanci sa Brusom Rokfejem, Kristoferom Hilom, kao i sastanak sa Miroslavom Lajčakom. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je  komemorativnoj akademiji povodom obeležavanja Dana sećanja na 17. mart 2004. godine – Pogrom na Kosovu i Metohiji, što je takođe, zauzelo posebno mesto u video snimku koji je podelio.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Db

17.03.2024 23:40

Srbija je na dobrom putu. Nikada necemo zaboraviti pogrom naseg naroda sa KiM.

Marijana

17.03.2024 23:41

Bitna poseta i obelezavanje bitnog dogadjaja!

Marko

17.03.2024 23:42

Burna i veoma teška nedelja za predsednika.

Mina

17.03.2024 23:42

Radna nedelja predsednika-ispunjena velikim koracima za buducnost Srbije