SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL SA ZENITOM! Delije se OGLASILE saopštenjem! Apeluju samo na OVO!

Autor:

Sport

21.03.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski šampion ugostiće ruskog prvaka u subotu od 19 časova.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL SA ZENITOM! Delije se OGLASILE saopštenjem! Apeluju samo na OVO!

Foto: Republika

Delije protiv Monaka

Dok traje reprezentativna pauza, navijači Crvene zvezde imaće priliku za jedinstven užitak.

Na stadion "Rajko Mitić" kroz dva dana dolazi aktuelni prvak ruske Premijer lige, Zenit iz Sankt Peterburga, sa kojim srpski šampion gaji veliko prijateljstvo.

Razlog tome je i zajednički sponzor oba tima, a crveno-beli su odlučili da uzvrate gostoprimstvo u Rusiji, tokom julskih priprema prošle godine, kada su učestvovali na turniru u konkurenciji domaćina, turskog Fenerbahčea i Nefčija iz Azerbejdžana.

Foto: Starsport

fudbaleri Crvene zvezde

Klub iz Ljutice Bogdana podseća da je ulaz besplatan i apelovao na sve zvezdaše, koji nisu vlasnici sezonskih karata i dolaze neorganizovano na meč, da ranije zauzmu mesta na zapadnoj i severnoj tribini Marakane.

Uoči duela sa ruskim velikanom oglasile su se i Delije.

- Кao što svi već znate u subotu Zvezda dočekuje Zenit u prijateljskoj utakmici. Utakmica je dobra prilika da Zvezda na terenu odmeri snagu sa jakim protivnikom - šampionom Rusije. Takođe u ovom trenutku, ova utakmica je više od igre, i kako bi pokazali naš stav prema svemu što se događa u svetu, kako bi pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta! Mnogo bitna utakmica koja će se prepričavati baš kao i prošla! Delije se već spremaju za ovu utakmicu i za ono što se sprema potreban nam je pun Sever! - navodi se u saopštenju Delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading