SERIJA "OŽILJAK" TELEKOMA SRBIJA EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJENA U FRANCUSKOJ: Milena Radulović igra glavnu ulogu!

Autor:

Zabava

21.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Projekti Telekoma Srbija distribuiraju se na čak pet kontinenata!

SERIJA "OŽILJAK" TELEKOMA SRBIJA EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJENA U FRANCUSKOJ: Milena Radulović igra glavnu ulogu!

Foto: Foto promo/branimir milovanovic

Na serijskom festivalu "Series Mania" koji je održan od 19. do 21. marta u francuskom gradu Lilu kompanija Telekom Srbija je ekskluzivno predstavila prvi trejler projekta "Ožiljak" (Scar), do sada najvećeg internacionalnog projekta ostvarenog u saradnji sa svetskim priznatim partnerima Asacha Media, RTVE (RTV Espana) i Amazon Prime Video.

Republika

Foto: Foto SÉBASTIEN CHAMPEAUX

 

Srbija kao filmska destinacija i Telekom Srbija kao kompanija su lideri u sferi filmske produkcije na tržištu Centrale i Istočne Evrope. Telekom Srbija započeo je novi talas sa jasnom vizijom i planom, ulaganjem u sadržaj i preoblikovanjem čitave industrije, u kojoj Srbija sada ima zapaženo mesto. Sigurna sam da će projekat "Scar" biti prilika da se ceo svet uveri u mnogobrojne mogućnosti koje se pružaju kada vam je partner Telekom Srbija. Za nas, ova saradnja predstavlja dokaz šta sve možemo da postignemo kada udružimo snage sa partnerima kao što su RTV Espana i Amazon Prime - rekla je ovim povodom Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija.

Na panelu koji je kupio vodeće svetske produkcijske i distribucijske kompanije poput Beta Film, GoQuest media, Mediawan rights i Asacha media group, koji su partneri Telekoma Srbija u distribuciji sadržaja širom sveta, "Ožiljak" je prvi put je javno predstavljen medijima i publici na ovom festivalu u prisustvu glavnih glumaca Milene Radulović i Huanlu Gonzalesa kao i članova produkcijskog i autorskog tima publika je imala priliku da se bliže upozna sa radnjom serije, ali i sa značajem koji ona ima za zemlje koje je produciraju.

Republika

Foto: Foto promo/branimir milovanovic

 

Milena Radulović u "Ožiljku" igra Irinu koja je sa 9 godina preživela brutalan napad na svoju porodicu, nakon čega je krenula na dugačak put iz Rusije u Španiju preko Balkana. Na svom putu prepunom drame i akcije, Irina se zaljubljuje u Simona, neprivlačnog, ali nadarenog programera bez društvenih veština, koji je i sam u opasnosti, pa njeni planovi i život doživljavaju veliku promenu, ali krajnji cilj ostaje isti.

Za ovu ulogu me je pozvala producentkinja (pokojna) Tea Korolija. Dobila sam prvi kasting još sredinom 2022. godine. Počela sam odmah da učim španski u slučaju da dođe do dalje saradnje, da bih bila što spremnija. Godinu dana sam prolazila razne kastinge dok nisam dobila ulogu. Igram na ruskom, koji govorim tečno. Irina dolazi u Španiju da osveti smrt svojih roditelja i svoju sestru. Koristim se španskim i ruskim. Nova uloga mi je dala mogućnost da naučim svašta novo - izjavila je Milena svojevremeno za medije.

Republika

Foto: Foto SÉBASTIEN CHAMPEAUX

 

Drugi veliki uspeh ostvaren u Francuskoj je prodaja prava najvećem francuskom distributeru Mediawan rights za projekat "Konstantinovo raskršće", prvi projekat sa Balkana koji će ova prestižna kuća svrstati u svoj program.

Projekti Telekoma Srbija distribuiraju se na čak pet kontinenata, a milioni zadovoljnih gledalaca dodatni su motiv za kompaniju da ulaže u kreiranje novih sadržaja i popularizuje domaću kinematografiju širom sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading