ODMOR JE ZAVRŠEN! Barak Bahar ima novi POSAO?!

Autor:

Sport

22.03.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski mediji tvrde da je bivši trener Zvezde prva opcija.

ODMOR JE ZAVRŠEN! Barak Bahar ima novi POSAO?!

Foto: FK Crvena zvezda

Bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar našao se ponovo u centru pažnje.

Izraelski stručnjak se početkom ove nedelje u društvu nekadašnjeg pomoćnika sa Marakane, Gaja Carfatija, vratio u Beograd kako bi završio privatne obaveze koje su ostale nedovršene prilikom rastanka sa crveno-belima.

Međutim, Bahar je sada vest dana u svojoj domovini. Izrael je doživeo težak poraz od Islanda sa 1:4 u baražu kvalfikacija za Evropsko prvenstvo, a po pisanju tamošnjih medija, to će koštati Alona Hazana selektorskog posla.

Izraelski mediji, a pre svih portal "One", tvrdi da bi na njegovo mesto mogao da dođe Barak Bahar, koji je od decembra slobodan, pošto je dobio otkaz u Crvenoj zvezdi posle serije loših rezultata i ispadanja sa evropske scene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ONE (@one.co.il)

 

U slučaju da Bahar bude izabran zvanično za novog selektora izraelske reprezentacije, takva vest će obradovati sve i u taboru srpskog šampiona.

Naime, ukoliko bi Barak dobio posao na klupi selekcije svoje domovine, Crvena zvezda više ne bi morala da mu isplaćuje prilično visoke mesečne plate.

Podsetimo, izraleski trener je sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor, međutim, posle eliminacije iz Lige šampiona i poraza u Večitom derbiju, čelnici srpskog šampiona su prekinuli saradnju sa Baharom.

Nasuprot tome, otkako je Vladan Milojević preuzeo Zvezdu od Izraelca, krenuo je uspon kluba iz Ljutice Bogdana, koji se nakon dužeg vremena vratio na lidersku poziciju Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading