UBIO DVA SINA I ŽENU I TVRDI DA VIDI ĐAVOLE: "Kaže da je zlo zaposelo njegovog cimera"

Autor:

Svet

22.03.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnjiva odbrana osumnjičenog za trostruko ubistvo

UBIO DVA SINA I ŽENU I TVRDI DA VIDI ĐAVOLE: "Kaže da je zlo zaposelo njegovog cimera"

Foto: Privatna arhiva


Advokat muškarca iz Italije, osumnjičenog za ubistvo supruge i dva sina, tvrdi da je njegov klijent i dalje žrtva mističnog delirijuma. Đovani Bareka iz Palerma, prema istražiteljima, uz pomoć ćerke (17) i para religioznih fanatika, navodno je ubio svoju suprugu i dvoje dece tokom egzorcizma.

Advokat Đankarlo Barakato posetio je svog klijenta u zatvoru i izjavio da Bareka i dalje navodno viđa đavole i tvrdi da je zlo zaposelo njegovog cimera, te da želi da ga oslobodi. On je takođe zatražio psihijatrijsku procenu za svog klijenta, bivšeg zidara, kako bi potvrdio njegovo psihičko stanje.

"Viđa đavole u zatvoru, tvrdi da je zlo zaposelo njegovog cimera i da želi da ga oslobodi", rekao je advokat nakon posete.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Đovani Bareka sa suprugom

 


Tajanstveni pozivi tokom rituala

Advokat je takođe otkrio da je par religioznih fanatika, koji je navodno pomogao Bareki u ritualu egzorcizma, obavio nekoliko telefonskih poziva tokom rituala koji je prethodio trostrukom ubistvu. Policija istražuje ove pozive kako bi utvrdila s kim su bili u kontaktu i da li su možda bili u vezi sa drugim verskim fanaticima.

Tragovi u vili Altavila

Postavlja se pitanje da li su osumnjičeni bili u kontaktu sa drugim verskim fanaticima koji su možda bili upoznati sa onim što se dešavalo u vili Altavila. Ova hipoteza ostaje da se proveri, dok osumnjičeni čeka sastanak sa konsultantima odbrane, među kojima je i kriminolog, koji će izneti svoje mišljenje o njegovom psihičkom stanju.

Neispunjena sahrana zbog nedostatka mesta

Italijanski mediji prenose da tela dece još uvek nisu sahranjena jer nema mesta na gradskom groblju. Tela dečaka pronađena su u vili u kojoj su živeli nakon užasnog mučenja, a zajedno sa njihovom majkom, ubio ih je njihov otac, uz pomoć svoje 17-godišnje ćerke i dvoje verskih fanatika, Sabrine Fine i Masima Karadentea, koji takođe se nalaze u pritvoru zbog optužbi za ubistva.

U narednim danima očekuje se dalji razvoj ovog slučaja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog strašnog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading