"NEĆU JOŠ DUGO BITI PREDSEDNIK, BIĆU PREMIJER" Milanović govorio o odnosima sa NATO, pa potkačio HDZ i Plenkovića

Autor:

Svet

01.04.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanović je kritikovao Vladu i premijera, Andreja Plenkovića, za rušenje Ustava i izbegavanja da sazove Veće za nacionalnu bezbednost.

"NEĆU JOŠ DUGO BITI PREDSEDNIK, BIĆU PREMIJER" Milanović govorio o odnosima sa NATO, pa potkačio HDZ i Plenkovića

Foto: Tanjug

Hrvatski predsednik, Zoran Milanović, poručio je danas da je Hrvatska lojalna članica NATO, ali se, istakao je, treba posvetiti sebi i naoružanju zemlje.

- "Rafali" neće rešiti ništa, oni su skupocena cipela, ali druga noga je još u opanku - rekao je Milanović u Gradecu, gde boravi u okviru uskršnjih praznika.

Milanović je rekao da su "avioni lepa stvar" koji je trebalo HDZ-u da posluže za "predizborni trik", ali izgleda da neće.

Podsetio je da je zabranio prelet "Rafala" iznad Zagreba i da će to raditi sve dok je predsednik.

- Ali neću još dugo biti predsednik, biću premijer - rekao je Milanović novinarima, prenela je zagrebačka N1 tv..

Milanović je ponovo kritikovao Vladu i premijera, Andreja Plenkovića, za rušenje Ustava i izbegavanja da sazove Veće za nacionalnu bezbednost.

Inače, hrvatski portal Indeks je noćas, minut posle ponoći kao "prvoaprilsku šalu" objavio informaciju da je Milanović iznenada podneo ostavku Ustavnom sudu na predsedničku funkciju, te da će ga na toj funkciji zameniti osnivač Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro, koji je u međuvremenu prestao da se bavi politikom.

Podsetimo, predsednik Hrvatske, Zoran Milanović, iznenada je objavio da će predvoditi listu Socijaldemokratske partije (SDP) na parlamentarnim izborima koje je sam zakazao za 17. april.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading