TRAMPOVI PROSLAVILI USKRS NA FLORIDI: Pažnja javnosti usmerena na JEDNU osobu koja je plenila pojavom (VIDEO)

Autor:

Svet

01.04.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donald Tramp rekao je ranije da je Baron porastao zahvaljujući kuhinji svoje bake, kao i da ga više zanima fudbal nego košarka.

TRAMPOVI PROSLAVILI USKRS NA FLORIDI: Pažnja javnosti usmerena na JEDNU osobu koja je plenila pojavom (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon/Photo/Andrew Harnik

Baron Tramp je dete Donalda Trampa i njegove žene Melanije, ima samo 18 godina, a već je postao predmet pažnje. Javnost budno prati Trampa i njegovu porodicu, a ono što je svima zapalo za oko je to koliko je mladi naslednik visok.

Melanija Tramp je juče sa porodicom slavila Uskrs na imanju Mar-a-Lago na Floridi. Bila je sa suprugom Donaldom i njihovim sinom Baronom Trampom, a to slavlje nije propustio ni njen otac, Viktor Knavs. Snimak sa te proslave donosi niz zanimljiivih detalja, u prvom planu su bivša prva dama SAD i njen naslednik.

Baron Tramp je visinom nadmašio majku, visok je više od dva metra, oko dva metra i četiri centimetra. Prava košarkaška visina. Ta karakteistika poznatog naslednika došla je do izražaja i pre nekoliko meseci, na sahrani njegove bake, a majke Melanije Tramp, Amalije Knavs.

Melanija Tramp pojavila se veoma raspoložena, u najjednostavnoj haljini A kroja u beloj boji.

Osim visine Barona Trampa i njenog odličnog stila, više nego primetan je i način odevanja sina Melanije i Donalda Trampa. Nosio je juče svečano odelo, sa upadljivom žutom kravatom. Odelo su nosili i ostali muškarci u njegovoj porodici, poput oca i dede.

Komentarisalo se ranije da će se Baron Tramp možda baviti modom kao nekada njegova majka, hvalio se njegov stil koji je bio sasvim drugačliji od ovako svečanog i ozbiljnog modnog izdanja. Doduše, i prilika je to donekle zahtevala.

Donald Tramp rekao je ranije da je Baron porastao zahvaljujući kuhinji svoje bake, kao i da ga više zanima fudbal nego košarka.

Pitaju se sada mnogi da li će Melanija Tramp aktivnije podržati muža tokom predsedničke kampanje 2024. Rekla je pre nekoliko nedelja na predizborima na Floridi: "Pratite nas", i time je kako se ocenjuje, najavila da će je biti više u javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading