ALEGRI POBESNEO NA SRBINA! Oštre REČI trenera Juventusa na RAČUN Vlahovića! OVO mu neće OPROSTITI! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač "stare dame" isključen u poslednjim trenucima meča protiv Đenove.

ALEGRI POBESNEO NA SRBINA! Oštre REČI trenera Juventusa na RAČUN Vlahovića! OVO mu neće OPROSTITI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa remizirali su na svom terenu protiv Đenove rezultatom 0:0, a najveći tragičar meča bio je srpski napadač Dušan Vlahović.

U trećem minutu nadoknade vremena, golgeter "stare dame" je skočio nakon centaršuta i pokušao da glavom zatrese mrežu, ali je sudija Antonio Giua procenio da je napravio prekršaj i dodelio mu žuti karton.

Posle rasprave sa arbitrom, reprezentativac Srbije je dobio drugu javnu opomenu i bio isključen sa terena, ostavljajući svoj tim na cedilu u završnici meča.

Trener Juventusa, Masimilijano Alegri, nije štedeo kritike prema Vlahoviću po zavšretku utakmice. Na konferenciji za medije, trofejni stručnjak je istakao da je Dušan pogrešio i da će biti kažnjen od strane kluba.

- Nema tu mnogo šta da se komentariše. Pogrešio je i klub će ga kazniti - rekao je Alegri.

Ova odluka nije iznenađujuća s obzirom na ozbiljnost situacije i uticaj koji je isključenje imalo na tok meča.

Isključenje Dušana Vlahovića izazvalo je različite reakcije među navijačima i javnosti. Dok su neki bili razočarani njegovim postupkom, drugi su izrazili razumevanje za pritisak i emotivnu reakciju mladog fudbalera u tako važnoj utakmici.

Ipak, većina se složila da je Vlahovićeva reakcija bila nepotrebna i da je imala negativan uticaj kao i na krajnji rezultat, odnosno, mečeve koji dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading