ITALIJANI SAZNAJU: Vlahović potpisuje!

Autor: P. Z.

Sport

28.02.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije uskoro stavlja paraf.

ITALIJANI SAZNAJU: Vlahović potpisuje!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je pre nešto više od dve godine iz Fiorentine stigao u Juventus, kada je potpisao ugovor do leta 2026. Međutim, taj ugovor neće imati prilike da istekne, pošto su čelnici crno-belih iz Torina spremili sjajnom golgeteru produžetak saradnje, prenosi "Gazeta delo Sport".

Prema navodima pomenutog lista, Vlahoviću će biti ponuđen novi ugovor, koji bi važio do juna 2028. godine.

Vlahović ove sezone igra u odličnoj formi, pošto je na 25 utakmica postigao 15 golova, a upisao je i tri asistencije, čime je značajano doprineo u sportskim uspesima kluba. Ova statistika jasno pokazuje kvalitete i uticaj koje Vlahović ima na terenu, što je svakako doprinelo interesovanju drugih klubova poput Bajerna, Arsenala i Pari Sen Žermena za srpskog reprezentativca.

Prema navodima italijanskih medija, sportski direktor Juventusa Kristijano Đuntoli je u dobrim odnosima sa menadžerom Dušana Vlahovića, Darkom Ristićem. Postoje naznake da bi pregovori o produžetku ugovora mogli biti uspešni, s obzirom na otvorenost menadžera za dijalog o produžetku saradnje. Ključni faktor u ovim pregovorima svakako je plata, koja trenutno iznosi oko 10 miliona evra godišnje, sa planom da u poslednjoj sezoni ugovora dostigne 12 miliona evra. Juventus i Vlahovićeva strana pokušavaju pronaći najbolje rešenje koje će zadovoljiti sve aktere, a produženje ugovora na dve godine se čini kao prava stvar.

Dušan Vlahović ima 24 godine i od dolaska u redove "stare dame" odigrao je 88 zvaničnih mečeva, na kojima je postigao 38 golova. Produženje ugovora sa Juventusom bi svakako bilo značajno za obe strane, a čini se da će pregovori biti uspešni s obzirom na dosadašnju saradnju i odnos kluba prema Vlahoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading