VLAHOVIĆ STAO UZ POGBU: Francuz se oglasio EMOTIVNOM porukom, a ceo sportski svet mu pruža PODRŠKU! (FOTO)

Autor:

Sport

29.02.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi veruju u njega.

VLAHOVIĆ STAO UZ POGBU: Francuz se oglasio EMOTIVNOM porukom, a ceo sportski svet mu pruža PODRŠKU! (FOTO)

Foto: Tanug/AP

Francuski fudbaler Pol Pogba suspendovan je na četiri godine zbog dopinga.

S obzirom na to da as Juventusa za manje od mesec dana (15.marta) puni 31 godinu, ova kazna vrlo lako bi mogla da znači i kraj karijere za proslavljenog fudbalera.

Ljubitelji fudbala su Pogbu poslednji put na terenu gledali u septembru 2023. godine protiv Empolija, posle čega je objavljeno da je pao na doping testu. Ubrzo nakon toga je stigla informacija da je pod istragom, a sada je i definitivno izbačen iz fudbala na 48 meseci.

Na društvenoj mreži Instagram oglasio se po prvi put nakon presude emotivnom porukom.

Republika

Foto: Instagram/paulpogba

Pogbin instagram

- Saznao sam od Nacionalnog antidoping tribunala za odluku i verujem da ona nije pravedna. Tužan sam, šokiran i slomljenog srca jer mi je sve što sam stekao tokom fudbalske karijere oduzeto. Kad budem završio sa legalnim restrikcijama otkriću kompletnu priču i sve će biti jasno, ali nikada nisam namerno uzeo bilo kakav suplement kako bih narušio doping pravila.

Kao profesionalni sportista nikada ne bih uradio bilo šta kako bih poboljšao svoje nastupe na nedozvoljen način, i nikada ne bih iskazao nepoštovanje ili varao druge sportiste i navijače timova za koje sam igrao, ali i protiv kojih sam nastupao - napisao je Pogba uz najavu žalbe na odluku o suspenziji.

U komentaru objave našla su se mnoga poznata imena iz sportskog sveta - Andreas Pereira, Paulo Dibala, Huan Kvadrado, Adrien Rabio, ali i - Dušan Vlahović.

- PP General - uz znak za beskonačno napisao je Srbin i tako stao uz Pogbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading