VELIKI MALER: POVREDIO SE Dušan Vlahović!

Autor:

Sport

10.02.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman što je ušao u sjajnu formu..

VELIKI MALER: POVREDIO SE Dušan Vlahović!

Foto: Starsport

Srpski fudbaler koji nastupa za Juventus Dušan Vlahović doživeo je povredu i neće moći da pomogne svom timu u meču 24. kola Serije A protiv Udinezea.

Kako javljaju italijanski mediji, Duci je propustio današnji trening tima iz Torina i neće biti u konkurenciji za sastav.

Vlahović je u fenomenalnoj formi u 2024. godini, postigao je šest golova na sedam utakmica za "Staru damu", pa će njegov izostanak predstavljati ogroman hendikep za Masimilijana Alegrija.

Juventus se nalazi na drugom mestu serije A sa 53 osvojena boda, četiri manje, uz utakmicu više od lidera Intera.

Republika

Foto: printscreen/reuters

Dušan Vlahović

 

 

Izabranici Masimilijana Alegrija u prethodnom kolu poraženi sui upravo od nero-azura rezultatom 1:0 u derbiju runde.

Što se Vlahovića tiče, on je trenutno drugi strelac "Kalča" sa 12 postignutih golova, a ispred njega se nalazi Lautaro Martinez koji je 19 puta pogađao metu.

Iako se nalazi u sjajnoj formi, Vlahović je i dalje na meti kritika italijanskih medija, kao i svog trenera Alegrija koji ga je indirektno optužio da je krivac za poraz Juventusa u Milanu.

- Znali smo da će ovo biti teška utakmica. U prvom poluvremenu smo bili ujednačeni, ali su oni dali gol, a za nas je Vlahović promašio veliku šansu.  Nismo očekivali u junu da ćemo biti na ovoj poziciji. Zadovoljni smo što nam ide dobro, razočarani zbog ovog poraza, ali uvek sam govorio da je Inter favorit za Skudeto i ostajem pri tome. Oni imaju mnogo više iskustva. Mi tri godine nismo igrali meč u kojem se borimo za vrh tabele, tako da smo platili tu svoju napetost. To je korak napred u procesu rasta koji smo morali da napravimo - rekao je Alegri nakon tog meča.

Ostaje nada da će se Dušan što pre oporaviti i nastaviti da rešeta mreže u Italiji.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading