ITALIJANI PONOVO NAPADAJU VLAHOVIĆA! Legenda Juventusa BRUTALNO UDARILA na Dušana! Mediji OPET promenili priču!

Autor:

Sport

05.02.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije se uvek nalazi pod budnim okom javnosti.

ITALIJANI PONOVO NAPADAJU VLAHOVIĆA! Legenda Juventusa BRUTALNO UDARILA na Dušana! Mediji OPET promenili priču!

Foto: Starsport

Fudbaleri Juventusa poraženi su na gostovanju Interu na stadionu "Đuzepe Meaca" u 23. kolu italijanske Serije A minimalnim rezultatom 1:0.

Filip Kostić je pružio solidnu partiju, ali je nastup završio u 66. minutu kada ga je zamenio Timoti Vea. Dušan Vlahović se do ove utakmice nalazio u izuzetnoj golgeterskoj formi, pošto je tresao mreže na prethodna tri duela i to u pet navrata. Iako je proveo ceo meč na terenu, ovog puta se nije dobro pokazao, u nekoliko navrata ga je izdao prijem, pa je ostao bez pogotka.

Naravno, u Italiji se greške ne praštaju i svaka loša utakmica je poziv kritičarima da napadnu. Ovaj put je to uradila legenda Juventusa, Fabricio Ravaneli. 

U izjavi za "Tuttosport" iskritikovao je pristup utakmici igrača "stare dame" i posebno izdvoji srpskog golgetera. 

- Izgleda kao da ima potencijal da uradi važne stvari za Juve, ali mora da popravi svoj pristup utakmicama. Juče je posle posle jedne greške nestao sa meča, a to ne sme da se desi igraču Juventusa. Nadam se da će ostati u Torinu. Na kraju, Juve se nalazi četiri poena iza Intera zbog dve loše reakcije - Milikova protiv Empolija, i Vlahovića juče - rekao je Ravaneli. 

 

 

Potom se dotakao cele ekipe. 

- Juve je izgledao previše bledu, kao da nisu bili spremni za utakmicu ovoliko značaja, Delovali su kao da nisu svesni da mogu da zakomplikuju meč za Inter, koji je vrlo zrela ekipa. Zrelost dolazi iz dugogodišnjeg igranja zajedo, to je dobar put, nezavisno od nekih vađnih poraza kao što je bio slučaj u finalu Lige Šampiona. Juče su pokazali da su svetski tim,da igraju srcem. Zaslužili su pobedu. Juve mora da raste u pristupu meču kao ekipa- rekao je Ravaneli. 

Ovaj duel je odlučivao o prvoplasiranom u Seriji A, a nakon njega Juventus ima 53 boda, dok je Inter na sa utakmicom manje na 57, što u ovako žestokim trkama za šampionsku titulu i te kako znači mnogo.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading