"BAJDEN VIČE I PSUJE!" Podrška predsedniku SAD pred izbore rapidno pada zbog rata Izraela i Gaze - opšta panika, isplivali svi detalji!

Autor:

Svet

17.03.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik otkrio kako se Bajden ponaša nakon minimalne pobede u Mičigenu i Džordžiji.

"BAJDEN VIČE I PSUJE!" Podrška predsedniku SAD pred izbore rapidno pada zbog rata Izraela i Gaze - opšta panika, isplivali svi detalji!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD Džozef Bajden primio je početkom godine informaciju od saveznika da je njegova stopa podrške među biračima u ključnim državama Mičigen i Džordžija opala zbog politike prema sukobu Izraela i Gaze, rekao je poslanik upoznat događajima na sastanku na kojem su iznete te tvrdnje.

Bajden je odneo minimalne pobede u obe države pre četiri godine, a zbog pretnje da u novembru izgubi delegate ovih država u korist bivšeg predsednika i rivala Donalda Trampa, ovaj poslanik tvrdi da je Bajden počeo da viče i psuje, prenosi NBC.

Uprkos političkim posledicama, Bajden je grupi savetnika rekao da je uvek radio ono što je smatrao ispravnim, rekao je poslanik. Bajdenov rejting od 38 odsto odobravanja birača u ovoj fazi izbornog procesa je, prema podacima grupe za istraživanje javnog mnjenja Galup, niži nego kod poslednja tri predsednika koji su izgubili reizbor: Trampa (48 odsto), Džordža H.V. Buša (39 odsto) i Džimija Kartera (43 odsto).

NBC navodi da Bajden veruje da ne dobija dovoljno priznanja za poboljšanje ekonomije tokom njegovog mandata, zbog čega je otvoreno 15 miliona novih radnih mesta.

Povremeno, Bajden dobija predloge savetnika koji se međusobno sukobljavaju i pojedini ga, na primer, savetuju da bi trebalo da hoda brže iz zabrinutosti da njegov hod podstiče utisak da ima previše godina za predsedničku funkciju. Ipak, Bela kuća je zabrinuta zbog njegovog spoticanja i Bajden se sada ukrcava u predsedniči avion Air Force One kraćim stepeništem kroz stomak aviona, odustajući od kultne slike predsednika kako maše sa glavnih vrata visoko iznad asfalta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading