U BARAJEVU SE OVE ZIME RADILO BEZ ODMORA: Pored promena u igračkom kadru, ispunjeno je i obećanje po pitanju infrastrukture!

Autor:

Sport

21.02.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast čelnim ljudima kluba.

U BARAJEVU SE OVE ZIME RADILO BEZ ODMORA: Pored promena u igračkom kadru, ispunjeno je i obećanje po pitanju infrastrukture!

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Sportski kolektiv KFK Ravne Gore Barajevo iza sebe ima period koji je ličio na sve, sem na "zimsku pauzu" koja je po kalendaru klubova bila na redu.

Republika

Ekipa je nakon jesenjeg dela prvenstva stigla do plasmana na treće mesto u okviru Beogradske zone. Tokom prvog dela sezone zabeležen je učinak od devet trijumfa, dva remija i četiri poraza, što je dovelo klub do pozicije koja vodi u baraž za plasman u Srpsku ligu Beograda, mada i prva dva tima na tabeli nisu mnogo odmakla. Lider ima prednost od četiri boda, dok je drugoplasirani na samo dva.

Uprava kluba je tokom zimske pauze pored mnogobrojnih poslova, odradila i perfketan prelazni rok. Osam novih igrača zadužili su opremu kluba, ali je isto toliko fudbalera i dobilo čiste papire.

Stefan Stevanović i Damir Mešanović karijeru će nastaviti u Sremčici, Milan Petrović i Stefan Ergić zadužili su opremu Posavca (Boljevci), Nemanja Antonijević je otišao u Šumadiju, dok je Goran Vasiljević pristupio Mačvi iz Bogatića. Miljan Šoškić je prešao u Komgrp, dok je Boško Radović promovisan kao novo pojačnje Velike Moštanice.

Što se tiče dolazaka, kao što smo već napomenuti broj fudbalera u timu se nije promenio, redom su opremu KFK Ravne Gore zaduživali: Dimitrije Filipović (Posada - Italija), Dejan Vukić (BASK TEK), Mateja Vasić (OFK Žarkovo), Stefan Savić (Jedinstvo), Aleksandar Muždeka (Ušće Novi Beograd), Marko Nikolić (Vranić), Stevo Nikolić (BSK 1926) i Ivan Stojanović koji je stigao iz Zemuna.

Konkurencija u timu za svaku poziciju tokom prolećnog dela će biti žestoka, ali iz kluba smatraju da samo na taj način i mogu da podignu kvalitet igre i da ostvare željene rezultate. Pored igračkog kadra, ove zime odrađen je i veliki posao na polju infrastrukture, obećanje o izgradnji pomoćnog terena sa veštačkom travom je ispunjeno. Iza gola glavnog terena od sada će na "veštaku" igrači imati prilike da treniraju, ali isto tako će se isti koristiti i za sve druge selekcije. 

Prolećni deo sezone tim iz Barajeva otvara na gostovanju fenjerašu na tabeli, ekipi BSK-a iz Borče, taj susret zakazan je za 2. mart sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading