DETE IZ ZVEČKE PREDVODI PRVI TIM: Sastav Budućnosti na proleće sa novim šefom stručnog štaba napada viši rang!

Autor:

Sport

30.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla je i pozitivna reakcija od strane igrača.

DETE IZ ZVEČKE PREDVODI PRVI TIM: Sastav Budućnosti na proleće sa novim šefom stručnog štaba napada viši rang!

Foto: FK Budućnost Zvečka

Bivši član Beograd zone iz Zvečke u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Opštinske lige Obrenovac, sa odličnim šansama da se to promeni za sledeću takmičarsku godinu.

Republika

Zimsku pauzu sastav Budućnosti provodi na drugoj poziciji sa učinkom od deset trijumfa, dva remija i isto toliko poraza. Sastav iz Zvečke stigao je do bodovnog salda na koti 32, što je za šest manje u odnosu na jesenjeg prvaka lige.

Fudbaleri tima iz Zvečke tokom jesenjeg dela prvenstva mrežu rivala tresli su u 45 navrata, na 14 utakmica, što je u proseku nešto više od tri gola po meču, što je dovelo ekipu do titule najboljeg napada u ligi.

Prolećni deo prvenstva ekipa će započeti sa novim šefom stručnog štaba, koji će uz iskusnog Dušana Vračarevića obavljati ovu funkciju. Veljko Petronijević, dete Zvečke u dosadašnjem periodu bio je zadužen za sve mlađe selekcije kluba, i to je radio sa velikim uspehom, a sada će svoje vizije i ideje moći da sprovodi i u najstarijoj selekciji Budućnosti.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Očekuju se jake pripreme

Već dva treninga odradio je Petronijević, i reakcija igrača je jako pozitivna, za sada tim nije kompletan, ima dolazak i odlazaka, dok su neki fudbaleri odsutni zbog privatnih i poslovnih obaveza. 

Veljko je dobro upoznat sa klubom i raspoloživim igračkom kadrom, i sigurno je da će do kraja zimskog prelaznog roka dograditi tim po svom ukusu. Imajući u vidu da su na proleće u opticaju čak 42 boda, ništa nije izgubljeno za tim iz Zvečke po pitanju borbe za šampionski pehar.

Prolećni deo prvenstva Budućnost otvara na gostovanju Pobedniku iz Piromana, klubu koji je na otvaranju sezone savladao rezultatom 5:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading