BARTA NA NOVOM ZADATKU: Predvodiće četvrti klub u grupi "Sever" u dosadašnjoj karijeri!

Autor:

Sport

22.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilje za prolećni deo prvenstva je svima jasan.

BARTA NA NOVOM ZADATKU: Predvodiće četvrti klub u grupi "Sever" u dosadašnjoj karijeri!

Foto: www.profimedia.rs

U Turiji se u poslednjih par sezona igra fudbal vredan plasmana u gornji deo tabele Vojvođanske lige Sever, međutim situacija u aktuelnom prvenstvu je nešto drugačija.

Republika

Sastav Mladosti zimsku pauzu provodi na deobi 14. pozicije sa 11 osvojenih bodova, fenjeraš na tabeli ima samo dva boda manje, što nam govori da će se tim iz Turije na proleće boriti za opstanak u ligi.

Uprava kluba odlučila je da sa novim trenerom započne misiju "opstanak u ligi", i trenerska palica poverena je iskusnom Otu Barti (41). Reč je o treneru koji je sezonu započeo na klupi Proletera iz Njegoševa, ali se sada vraća u zonski rang takmičenja gde će biti pred novim izazovom.

Republika

Foto: Privatna arhiva Oto Barte

Barta na novom zadatku

Oto je za naš portal povodom novog angažmana poručio:

- Mladost iz Turije je veliki i cenjeni klub na teritoriji Vojvodine, dugi niz godina učesnik Vojvođanske lige, i kao protivnik uvek je bila čast doći u Turiju. Kada sam dobio poziv predsednika Zorana Dudvarskog nisam se dugo razmišljao, iako su okolnosti nešto teže zbog situacije na tabeli. Biće veliki izazov da tokom proleća zadržimo status u ligi, obećavam da ću dati 300% znanja i energije. 

Sastav Mladosti juče (21.01) počeo je sa treninzima, prva kontrolna utakmica zakazana je za 27. januar kada će Barta imati priliku da vidi svoje igrače na delu protiv OFK Bečeja 1918, na veštaku u Bečeju. 

Što se tiče aktuelnog zimskog prelaznog roka, cilj je da se igrački kadar pojača dobrim i inteligentnim igračima, koji će znati da nose sa ponosom dres kluba, i koji će takođe dati sve od sebe da Mladost ostvari svoje zacrtane ciljeve. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading