NAKON UVODNOG SASTANKA, EKIPA JE ODRADILA I PRVI TRENING: Plavo-beli upalili motore - ukoliko se ukaže prilika da se bori za vrh tabele, Vojvodina će je oberučke prihvatiti! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakotrljala se "bubamara" i u mestu koje je 1387. godine kralj Žigmund Luksemburški poklonio porodici Gorjanski.

NAKON UVODNOG SASTANKA, EKIPA JE ODRADILA I PRVI TRENING: Plavo-beli upalili motore - ukoliko se ukaže prilika da se bori za vrh tabele, Vojvodina će je oberučke prihvatiti! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta jesenji deo sezone u okviru Vojvođanske lige Sever okončali su na sredini tabele sa 13 bodova deficita u odnosu na lidera, Slogu iz Čonoplje.

 

Plavo-beli su zabeležili skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i jednog remija i sasvim je jasno da će u odlučujuće prolećne bitke ući sa ciljem da načine pomak na prvenstvenoj tabeli.

Zimski odmor je okončan i fudbaleri su se vratili standardnim obavezama.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Stojanom Stojanovićem, potpredsednikom Branislavom Tatićem, sekretarom Sinišom Stepanovićem i trenerima Lazarom Dabižljevićem i Slobodanom Backovićem, održala je prvi sastanak i prozivku fudbalera čime su i zvanično započete zimske pripreme. 

Treneri Dabižljević i Backović su izabranicima izneli plan rada za naredni period, a zatim je ekipa izašla i na teren gde je odrađen prvi trening u 2024. godini.

 

Tokom ove nedelje fudbaleri Vojvodine će trenirati na pomoćnom terenu Fudbalskog kluba Bečej, a već narednog vikenda će biti odigran i prvi kontrolni susret kada će se plavo-beli sastati sa ekipom Mladosti iz Bačkog Jarka.

Kako su čelnici kluba istakli za sada je dogovoreno odigravanje šest pripremnih mečeva od kojih će pet biti odigrano u Bečeju, na terenu sa veštčkom travom, dok će poslednji kontrolni susret uoči nastavka borbe za bodove biti odigran na domaćem terenu u Bačkom Gradištu.

Da podsetimo, ekipa Vojvodine iz Bačkog Gradišta u prolećnoj premijeri gostuje u Novom Žedniku ekipi Preporoda. Meč je na programu trećeg dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je ekipi Vojvodine koja je slavila sa ubedljivih 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading