TRILING POVRATNIKA U BAJINU BAŠTU: Sastav Sloge je ojačana proverenim fudbalerima!

Autor:

Sport

22.02.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad i odbrana dobijaju "osveženje".

TRILING POVRATNIKA U BAJINU BAŠTU: Sastav Sloge je ojačana proverenim fudbalerima!

Foto: Goran Pavlović

Igra se u ove sezone u Bajinoj Bašti Zapadno-moravaska  zona, i ako se nešto veliko ne promeni tokom prolećnog dela, verovatno će sastav Sloge i sledeće godine biti u istom stepenu takmičenja.

Republika

Sloga zimsku pauzu provodi na sedmoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 16, plasman u donji deo tabele "gurnuo" je klub u donji deo tabele, što može dovesti do borbe za opstanak u ligi. Uprava kluba je ove zime igrački kadar osvežila sa tri fudbalera. 

Radovan Jovanović (26) igra na poziciji beka, i već je u dosadašnjoj karijeri nosio Slogin dres, pored toga igrao je za Crnokosu iz Kosjerića, Drinu iz Ljubovije, Zvezdaru, Spartak iz Ljiga i Proleter iz Banatskih Karlovaca. Defanzivnu liniju uprava je ojačala i dovođenjem Bogdana Miloševića (34), iskusnog fudbalera sa bogatim iskustvom koji je sticao na terenima u Srbiji i inostranstvu.  Najdublji trag Milošević je ostavio u Mladosti iz Lučana, gde je odigrao preko 150 utakmica, on takođe spada u grupu povratika u Bajinu Baštu, dok je pored toga igrao i za imenjaka iz Požege, kruševački Napredak, timove iz Francuske (Tours  i Stade Lavallois), Zvijezdu (BIH) i Zlatibor.

Napada Sloge ojačan je dolaskom Dejana Đorđevića, iskusne tridesetjednogodišnje "desetke" koji je protekle jeseni nastupao za Zlatibor u okviru Srpske lige Zapad. U dosadašnjoj karijeri Đorđević je igrao još i za Budućnost Krušik, Slobodu (Užice), Drinu iz Ljubovije, Slogu iz Požege... Đorđević je lice koje svi odlično poznaju u Bajinoj Bašti, već je sa velikim uspehom nosio dres Sloge, i nema potrebe da se posebno predstavlja među simpatizerima kluba. 

Sastav Sloge prolećeni deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv sastava Polimlja iz Prijepolja, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading