DOMAĆI SU BILI JAKO RASPOLOŽENI: Mreža crveno-belih se tresla čak šest puta!

Autor:

Sport

22.02.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti nisu uspeli da pošalju loptu u gol rivala.

DOMAĆI SU BILI JAKO RASPOLOŽENI: Mreža crveno-belih se tresla čak šest puta!

Foto: Jelena Grlić

Pripremni period se polako privodi kraju, klubovi su pored "vikend utakmica" uveli i provere sredinom nedelje, pa je jedna takva odigrana juče između Mladosti iz Bačkog Jarka i Crvene zvezde iz Novog Sada.

Republika

Domaći tim takmiči se u okviru Vojvođanske lige Jug, gde nakon prvog dela sezone zauzima deobi 11. pozicije na tabeli, dok su gosti članovi Prve novosadske lige, i "zimuju" na deobi 12. mesta u ligi.

Odličnu utakmicu prikazali su domaći fudbaleri od prvog minuta, već nakon 11 minuta igre Milan Tekić zatresao je mrežu golmana Cvetinovića, 1:0 za Mladost. Odlično su trčali fudbaleri tima iz Bačkog Jarka, imali su smislene akcije i do odlaska na odmor uspeli su da uvećaju prednost preko Luke Antonića.

U drugom delu meča trener Darko Puškarić pružio je priliku gotovo celoj novoj postavi, ali se situacija na terenu nije menjala. Njegovi izabranici potvrdili su da se nalaze u odličnoj formi, i da su već spremni za početak prvenstva koji ih očekuje za desetak dana.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka još četiri puta je lopta završavala u mreži crveno-belih, Aleksa Malbaša i Nikola Pavlović su pogađali po jednom, dok je defanzivac Milorad Knežević dva puta pogađao gol rivala, za konačnih 6:0. 

Oba kluba će predstojećeg vikenda imati nove provere u sklopu priprema za nastavak sezone, timu iz Bačkog Jarka će to biti "generalka" pred nastavak prvenstva koji ih očekuje 2. marta kada će gostovati Slobodi iz Donjeg Tovarnika. Gosti iz Novog Sada će imati nedelju dana više da "podignu radnu temperaturu" za šampionat.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading