DEMONSTRACIJA MOĆI: Pola sata je bilo dovoljno da se mreža gradskog rivala do vrha napuni - nastavlja se put ka KUP TROFEJU!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskoligaš se poigravao sa gradskim rivalom.

DEMONSTRACIJA MOĆI: Pola sata je bilo dovoljno da se mreža gradskog rivala do vrha napuni - nastavlja se put ka KUP TROFEJU!

Foto: OFK Kikinda

Do starta nastavka takmičenja u okviru vojvođasnke grupe srpskoligaškog karavana ostalo je još desetak dana, a čini se da su fudbaleri OFK Kikinde već sada u maksimalnoj takmičarskoj formi.

 

Iako su zimske pripreme i dalje u toku, kikindski crveno-beli su danas odigrali takmičarski susret u kojem su u okviru prve runde Kupa FSP Zrenjanin dočekali gradskog rivala ekipu ŽAK-a.

Ekipa ŽAK-a koja se takmiči u nižem stepenu takmičenja, Vojvođanskoj ligi Istok, nije imala nikakvu šansu protiv gradskog rivala koji je ozbiljno shvatio navedeni meč i za samo nešto više od pola sata igre su do vrha napunili mrežu rivala.

Već u 3. minutu Kikinđani su poveli pogorkom Uroša Mojsilovića, da bi u 19. Viktor Molnar diplirao prednost. Navedeni dvojace se do odlaska na odmor još jednom upisao u listu strelaca, a svoje ime na semafor su upisali i Aleksandar Mirkov i Mihajlo Vemić koji su mrežu Kuzmanovskog treslli u finišu prvog perioda igre.

Nastavak susreta doneo je daleko manje uzbuđenja, a jedini pogodak viđen je u 72. minutu kada se u strelce upisao Andrej Bencke.

Foto: OFK Kikinda

Crveno-beli deklasirali gradskog rivala

 

- Kup FSP Zrenjanin, 1. kolo:

ŽAK (Kikinda) - OFK Kikinda (Kikinda) 0:7 (0:6)

Strelci: U. Mojsilović 3`, 21`, V. Molnar 19`, 35`, A. Mirkov 29`, M. Vemić 36`, A. Bencke 72`

Stadion: FK ŽAK

Sudija: N. Rankov

ŽAK (Kikinda): Kuzmanovski, Baba, Hodik (Šanta), Zarić (Almaš), Malogajski (Boškov), Petrović (Vrbaški), Utržen, Labus, Radu (Sekereš), Berbakov, Lakić.

OFK Kikinda (Kikinda): Francuski (Žulić), Lukić, Kecman, Mirkov, Molnar (Vilovski), Nađpal, Vemić, Mojsilović (Jokić), Barbul, Lolić (Bencke), Radovanović.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove OFK Kikinda u prolećnoj premiejri 3. marta gostuje Omladincu u Novim Banovcima dok će dan ranije ŽAK u istočnoj grupi vojvođanskog fudbala gostovati Rusandi u Melencima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading