VRATIO SE TAMO GDE JE PONIKAO: Milojević na Sušičkom brdu - uprava je dobila trku sa vremenom!

Autor:

Sport

22.02.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten se vraća u plavo-beli dres.

VRATIO SE TAMO GDE JE PONIKAO: Milojević na Sušičkom brdu - uprava je dobila trku sa vremenom!

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Sušica 19291

Pokušaće ekipa Sušice 1929 da tokom prolećnog dela prvenstva nadoknadi zaostatak za liderom koji trenutno iznosi sedam bodova. Uprava kluba je tokom zimske pauze radila na jačanju igračkog kadra, i sada je sve na igračima i treneru.

Republika

Nakon dolaska Aleksandra Živića(Sloga Desimirovac), Nikole Nestorovića (Rabrovo), Dušana Krstića (Kušiljevo) fudbalski klub Sušica 1929 nastavlja sa daljim pojačavanjem igračkog kadra.

Borili su se "Plavi Anđeli" sa vremenom i u poslednjim trenucima prelaznog roka dobili još jedno pojačanje, koje će zasigurno biti dodatni i bitan adut u borbi za viši rang. Reč je o momku, koji se vratio tamo gde je napravio svoje prve fudbalske korake, baš na svoje Sušičko brdo. Možda i najlepša dečija sećanja vežu ga za plavo-beli dres i kapitensku traku na ruci, koju je svojevremeno nosio u mlađim kategorijama.

Republika

Foto: FK Sušica1929

Sve se polako sprema za početak sezone

Ipak prve seniorske fudbalske korake rešio je da napravi mimo Sušičkog brda i da zaigra za Jedinstvo iz Petrovca. Noseći dres komšijskog kluba punih pet godina izrastao je u igrača, koji je spreman da i u najtežim situacijama izvuče svoj tim na svoj plećima. Nakon punih pet godina rastaje se od dresa Jedinstva i prelazi u redove Sloge iz Desimirovca (člana Druge gradske lige grada Kragujevca), odakle i Luka dolazi u naše redove. U dresu Sloge biva jedan od najkonkretnijih igrača Druge gradske lige, pa polusezonu završava sa sedam pogodaka na svom kontu.

Ovo je zvanično drugi dolazak u redove kluba sa Sušičkog brda iz Sloge Desimirovac, jer da podsetimo na početku prelaznog roka naš dres zadužio je i Aleksandar Živić ,,Žile’’, takođe donedavni član Sloge iz Desimirovca.

Jedno je sigurno klub sa Sušičkog brda je ovim potpisom dobio borbenog, požrtvovanog i polivaletnog fudbalera, koji je uvek spreman da se stavi u funkciju tima, ali i da bude i te kako opasan po protivničku tim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading