DOLAZAK SULEJMANIJA JE "UZDRMAO" OKOLINU: Sada je stigao fudbaler prezimena koje je dobro poznato svim navijačima Zvezde!

Autor:

Sport

23.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim u Prvu ligu!

DOLAZAK SULEJMANIJA JE "UZDRMAO" OKOLINU: Sada je stigao fudbaler prezimena koje je dobro poznato svim navijačima Zvezde!

Foto: FK železničar Inđija

Privode klubovi polako pripreme kraju, već ovog vikenda počinje Prva liga Srbije, dok je ubrzo planiran i start trećeg i četvrtog ranga takmičenja.

Republika

Fudbaleri Železničara iz Inđije do prolećne premijere imaju još tačno osam dana, sledeće subote ih očekuje duel 16. kola Srpske lige Vojvodine u kojem dočekuju Podunavac iz Belegiša. Ekipa zaostaje za liderom samo četiri boda i u nastavku sezone se očekuje velika borba za mesto koje vodi u viši rang takmičenja.

Uprava kluba je ove zime bila jako vredna, pre samo par sati potvrđen je zvanično još jedan novajlija. Dvadesetjednogodišnji Nikola Mrđa najnovije je pojačanje Železničara, reč je o fudbaleru koji pokriva sve pozicije u veznom redu.

Mrđa je kroz dosadašnju karijeru upisao prvoligaške i superligaške minute, protekli angažman imao je u Jedinstvu iz Stare Pazove, dok je pre toga nastupao i za Inđiju, Omladinac (Novi Banovci) i Borac iz Šajkaša. 

Republika

Foto: FK železničar Inđija

Zvanično

"Sasansi vunderkind" kako ga mnogi zovi, kaže da fudbal ne voli mnogo da gleda, već samo da igra, njegovi kontakti i pokreti sa loptom u velikom broju slučaja ostavljaju sve prisutne bez daha. Jako uzbudljiva trka za prvo mesto očekuje se na proleće, i sigurno je da će to u Nikoli probuditi još veću želju da se pokaže i dokaže na terenu. 

Proteklog vikenda Železničar je odigrao prijateljski susret sa ekipom Studentskog grada, tada su "studenti" zabeležili trijumf rezultatom 3:2, ali trener tima iz Inđije može biti zadovoljan partijom koju su prikazali njegovi izabranici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading