"U MINUT DO 12": Uprava Budućnosti potvrdila je dolazak poslednjeg zimskog novajlije!

Autor:

Sport

23.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje za sredinu terena.

"U MINUT DO 12": Uprava Budućnosti potvrdila je dolazak poslednjeg zimskog novajlije!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Odličan fudbal igrao se protekle jeseni u Valjevu, što potvrđuje i plasman Budućnosti Krušik 2014 na peto mesto u okviru Srpske lige Zapad.

Republika

Uprava kluba je tokom zime odradila odličan posao po pitanju igračkog kadra, ali se radilo i na određenim promenama u ostalim strukturama. Veliki broj zimskih pojačanja je promovisan pre kraja prelaznog roka, međutim poslednjeg dana je dogovorena saradnja koja je zvanično potvrđena i objavom na društvenim mrežama.

Dvadesetčetvorogodišnji Nebojša Radičević bio je slobodan u izboru sredine ove zime, imajući u vidu da je 8. februara dobio čiste papire od Đerdapa iz Kladova, kluba u kojem je nastupao proteklih šest meseci u okviru Srpske lige Istok. 

Republika

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Radičević je zvanično stigao

Radičević je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Budućnost (Dobanovci), Dinamo 1945 iz Pančeva, Meševo, BASK TEK, Studentski grad, Jedinstvo iz Surčina, Radnički iz Pirota, Internacional, OFK Beograd, dok je prve fudbalske korake napravio u Guči, odakle je poreklom.

Ovaj 181 cm visoki zadnji vezni fudbaler, dogovorio je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka sve lične uslove sa ekipom Budućnosti Krušik, i tokom prolećnog dela prvenstva navijači će imati priliku da ga vide u opremi tima iz Valjeva u okviru Srpske lige Zapad. 

U toku jučerašnjeg dana sastav Budućnosti u sklopu priprema za nastavak sezone odigrao je prijateljski susret sa Ribnicom iz Mionice, meč je odigran na terenu "Žoze Murinjo" na Ubu, a rezultat je nakon 90 minuta igre bio 2:2. Oba gola za tim iz Valjeva postigao je Miloš Nešković.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading