"SESTRIĆI" DIŽU RADNU TEMPERATURU: Triling novajlija je već promovisan na stadionu "Prle"!

Autor:

Sport

23.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je i odlazaka..

"SESTRIĆI" DIŽU RADNU TEMPERATURU: Triling novajlija je već promovisan na stadionu "Prle"!

Foto: FK Pukovac

Započeli su fudbaleri trenutno šestoplasiranog tima Zone Centar pripreme za nastavak sezone 3. februara, tada je uprava Pukovca potvrdila da su zakazana četiri kontrolna meča, od kojih su već tri do danas odigrana.

Republika

Protekle nedelje zvanično je završen zimski prelazni rok, pa je stigla i potvrda o odlascima sa stadion "Prle" u Pukovcu. Popularni Meso (Nemanja Marković), provereni napadač karijeru će nastaviti u redovima Naših Krila iz Belotinca, dok je ekipu napustio i Armando Agušević, koji će na proleće braniti boje Plantaže.

Što se tiče dosadašnjih promovisanih novajlija, za sada su široj javnosti poznata tri imena. Dvadesetosmogodišnji Nikola Stojiljković vratio se u matični klub za koji je nastupao do 2019. godine. U proteklih pet sezona branio je boje Borca (Držanovac), Toplice iz Šarlinca i Mladosti iz Kutleša. Reč je o fudbaleru koji može pokriti više pozicija u veznom redu tima.

Konkurenciju na mestu "jedinice" ove zime ojačao je Stefan Cenić (32), koji se vraća u Pukovac nakon tri i po godine. Između prethodnog i budućeg mandata nastupao je za Železničar iz Brestovca, Moravac (Zaplanjska  Toponica) i sastav Taskovića, dok je u karijeri bio član i Mladog Borca iz Živkova.

Uprava je dogovorila i dolazak mladog Stefana Đorđevića, momka koji ima svega 16 godina. Ovo će Đorđeviću biti prva seniorska sezona u fudbalu, igra na poziciji krilnog napadača, a po potrebi može uzeti i mesto špica. Stefan je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Kopernikus-Železničar iz Niša. 

Predstojećeg vikenda, tačnije u nedelju, 25. februara ekipu Pukovca očekuje "generalka" za nastavak prvenstva, na stadionu "Prle" gostovaće sastav Novoselca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading