AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Očekuje se dosta uspešnija godina u odnosu na prethodnu! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanja su već pokazala da će doprineti napretku u igri.

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Očekuje se dosta uspešnija godina u odnosu na prethodnu! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Puhovo

Šest vezanih sezona ekipa Jedinstva iz Puhova takmiči se u okviru Moravičke okružne lige, i cilj svih u klubu je da se ovaj niz nastavi i dalje.

Republika

Zimsku pauzu tim provodi sa 14 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za plasman na deobi 11. pozicije na tabeli. Sastav Jedinstva tokom jeseni zabeležio je četiri trijumfa, dva remija i devet poraza, uz gol razliku 15:30.

Po trenutnom bodovnim saldu klubova u ligi, borba za opstanak, ali i za plasman u viši rang će biti jako zanimljiva na proleće, i s tim u vezi sve ekipe su pokušale tokom zimske pauze da se ojačaju na svim pozicijama. Zimski prelazni rok zvanično je završen prošlog petka, uprava tima iz Puhova je potvrdila da je njihov tim ojačan sa deset novih lica. 

Defanzivna linija osvežena je dolaskom Uroša Milutinovića (Lazarica Pilatovići) i Andrije Olujića koji je u prethodnom periodu nastupao za Goršicu iz Viče. Nova lica u veznom redu su Željko Miletić (Morava Mojsinje) i Aleksandar Stašić (Jelica Goračići), dok je glavni fokus čelnih ljudi Jedinstva bio na jačanju napada, koji je protekle jeseni bio treći najslabiji u ligi.

Ofanzivni deo terena uz levu i desnu aut liniju pojačao je Bojan Tomašević (Čačak 94), Nikola Jakovljević (Morava Katrga), Marko Stanojević (Polet Trbušani) i Stefan Nikolić koji se nakon male pauze vraća aktivnom igranju fudbala. Što se tiče samog špica napada, Marko Blagojević je stigao iz Bratstva (Dljin), dok je Jovan Tajsić nakon polusezone u Ovčaru iz Markovice odlučio da se vrati u svoj matični klub.

 

 

Ekipa je pripreme za nastavak sezone počela četvrtog februara, i do sada su odigrana dva prijateljska susreta. Ježevica je slavila protiv Jedinstva rezultatom 5:2, dok je tim iz Puhova proteklog vikenda savladao Voćar (Kotraža) sa 2:1. 

Rival predstojećeg vikenda biće sastav Tigrova Milja Gold, utakmica se igra na stadionu u Stančićima sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading