U RASNOJ BEZ VEĆIH PROBLEMA: Veliki "bonus" je što je kostur tima ostao na okupu!

Autor:

Sport

23.02.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla su i dva ozbiljna pojačanja.

U RASNOJ BEZ VEĆIH PROBLEMA: Veliki "bonus" je što je kostur tima ostao na okupu!

Foto: FK Polet Rasna

Fudbalski klub Polet iz Rasne dugogodišnji je učesnik Zlatiborske okružne lige, i uglavnom se ekipa na kraju sezone pozicionira u gornji deo tabele.

Republika

U aktuelnom prvenstvu tim iz Rasne nakon prvog dela sezone zauzeo je treće mesto na tabeli sa bodovnim saldom na koti 31. Učinak od deset trijumfa, jednog remija i dva poraza doveo je do toga da Polet zaostaje za liderom pet bodova, dok je jesenji vicešampion na udaljenosti od tri boda.

Fudbaleru Poleta krenuli su sa treninzima za nastavak sezone od Božića, isti su obavljeni na njihovom terenu, popuarnom "Rudniku". Što se tiče igračkog kadra, isti je prošao bez većih promena za vreme nedavno završenog zimskog prelaznog roka.

Što se tiče odlazaka, Dragutin Marić je zbog preseljenja u Beograd bio primoran da napusti klub i on će u narednom periodu nastupati za ekipu Rekreativa 011, dok se Darko Marjanović vratio u Gorobilje. Marić je u Poletu proveo prethodne dve i po godine, dok je Darko napustio Rasnu nakon šest meseci.

Republika

Foto: FK Polet Rasna

Prolećne ambicije su velike

Kako je kostur tima ostao na okupu, uprava nije imala potrebe da se posebno angažuje po pitanju novajlija, ali može da se pohvali da je dogovorila saradnju sa dva izuzetno dobra pojačanja. Nekadašnji dugogodišnji kapiten Sloge iz Požege, Borko Nikolić zadužio je opremu Poleta i on će dosta pomoći na polju defanzive. Drugo zimsko pojačanje je Vladan Vesić, nekada dobro poznati uspešni igrač malog fudbala, sada se odlučio da svoje umeće pokaže i na travnatoj podlozi.

Što se tiče nastavka prvenstva, Zlatiborska okružna liga ove godine kreće nešto ranije, zbog odloženog završetka jesenjeg dela prvenstva. Već za vikend (25.02), sastav Poleta ide u goste Slogi iz Sjenice, utakmica je zakazana za 14 časova. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading