CRNO-BELI ZNATNO OJAČANI ULAZE U DRUGI DEO SEZONE: Potvrđena su imena koja navijači neće imati prilike da vide tokom proleća na terenu!

Autor:

Sport

23.02.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda Pobre je zadesila sve u klubu..

CRNO-BELI ZNATNO OJAČANI ULAZE U DRUGI DEO SEZONE: Potvrđena su imena koja navijači neće imati prilike da vide tokom proleća na terenu!

Foto: FK Partizan Uljma

Radilo se ove zime na svim poljima u Uljmi, pre svega glavni fokus je bio na jačanje igračkog kadra, kako bi na proleće ekipa pokušala da stigne do ekspresnog povrataka u PFL Pančevo.

Republika

Zimsku pauzu crno-beli iz Uljme provode trećoj poziciji sa osam bodova zaostatka za mestom koje vodi u baraž, odnosno 15 od jesenjeg prvaka. U upravi Partizana "nisu planirali" olako da odustanu od borbe za najviši plasman, i u nedavno završenom prelaznom roku su odlično odradili posao.

Na društvenim mrežama crno-belih nakon serija novajlija stigla je i potvrda o igračima koji nisu više u klubu iz Uljme. Nedeljko Madić je nakon šest meseci provedenih u Partizanu prešao u Banat iz Vršca, Nemanja Omorac, dete kluba, priključio se mlađim kategorijama Vršca.

Republika

Foto: FK Partizan Uljma

Marko Pobra

Informacija koja je imala poseban odjek u Uljmi jeste teža povreda dugogodišnjeg člana Partizana, Marka Pobre. Situacija koja ga je zadesila, tačnije povreda, "naterala" ga je da, barem se svi nadaju, na određene vreme napusti aktivno igranje fudbala, međutim svi čekaju dan kada će se Pobra vratiti na teren. Reč je o momku koji je mnogo toga dao za klub, a da ništa nije tražio u drugom pravcu. Svako ko malo prati Južnobanatski fudbal, zna o kakvom je čoveku i borcu reč. 

Što se tiče aktuelnog pripremnog perioda, proteklog vikenda odigran je prijateljski duel sa Vulturulom iz Grebenca, gde su crno-beli savladani rezultatom 3:2. Viđena je odlična provera za oba tima, dosta trčanja, intenziteta i borbe, što raduje oba trenera. Precizni za sastav Partizana bili su Radoš Vojnov i Damir Anđelković. 

Na prolećnoj premijeri, koja je zakazana za 17. mart sastav Partizana gostuje Poletu iz Izbišta, prvi duel ova dva tima završen je pobedom crno-belih rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading