FEDERER I JA NISMO PRIJATELJI! Nadal zaprepastio navijače: Mnogo toga mi je RODŽER ODUZEO!

Autor: M. M.

Sport

16.02.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac bez dlake na jeziku!

FEDERER I JA NISMO PRIJATELJI! Nadal zaprepastio navijače: Mnogo toga mi je RODŽER ODUZEO!

Foto: Tanjug/AP

Nadal i Federer

Rafael Nadal je otvorio dušu u intervjuu za "La Sekstu" i šokirao navijače priznanjem da nije prijatelj s Rodžerom Federerom.

Za isti medij priznao je da je Novak Đoković zahvaljujući brojkama najbolji teniser u istoriji, odnosno da će mu tekuća sezone verovatno biti poslednja u karijeri.

- Moj prioritet je da budem maksimalno spreman za sezonu na šljaci. Verujem da ću igrati u Indijan Velsu. Verovatno ću poslednji put igrati tamo, a svi znaju da je to poseban turnir za mene - najavio je Rafa na ovaj način verovatno odlazak u penziju na kraju ove sezone. 

Nadal je govorio i o odnosu koji ima sa Rodžerom Federerom. 

- Rodžer i ja smo podelili većinu karijere. Pomagali smo jedan drugom, ali smo jedan drugom dosta i oduzeli. Takmičenje nas je gurnulo do krajnjih granica. Ne smatram ga prijateljem, već nekoga koga jako dugo poznajem i sa kim imam odličan odnos - poručio je Rafa.

Povrede su bitno uticale na njegovu karijeru. 

- Sa 18 godina sam imao najbitniju povredu u svojoj karijeri - povredu stopala. Od tada se moj profesionalni život okrenuo. Rekli su da će biti teško da se bavim sportom i od tada sam naučio da živim sa sumnjama i bolom. Od malih nogu su me učili da budem jak. Bilo bi nezahvalno sa moje strane da kažem da mrzim tenis. Tenis mi je pružio toliko lepih stvari koje ne bih mogao da iskusim da se ne bavim ovim sportom. Ne mogu da mrzim tenis, ali moje telo se umorilo i ne reaguje kako bih ja želeo - iskren je bio španski teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading