SEVERINA POLJUBILA NEPOZNATOG MUŠKARCA U USTA! Mislila je da je kamere neće usnimiti pa se zanela, blamira sina na svakom koraku!

Autor:

Zabava

24.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponovo iznenadila publiku muzičkog takmičenja!

SEVERINA POLJUBILA NEPOZNATOG MUŠKARCA U USTA! Mislila je da je kamere neće usnimiti pa se zanela, blamira sina na svakom koraku!

Foto: youtube.com/Dora | HRT, printscreen

Hrvatska pevačica Severina Vučković pojavila se na ovogodišnjoj "Dori" i iznenadila publiku ovog muzičkog takmičenja, na kojoj komšije biraju svog predstavnika za "Evroviziju"

Naime, grupa "Let 3", sa kojima je ranije sarađivala, angažovala ju je da bude njihova "babaroga" na pozornici, a ona se odlično snašla u ovoj ulozi. Severina je potom iznenadila sve u bekstejdžu. Naime, kako prenosi "Klix.ba", pevačica je poljubila nepoznatog muškarca u usta, koji je bio odeven u kostim pileta i sa grupom "Let 3" izvodio plesnu koreografiju. Fotografiju možete pogledati klikom na link OVDE.

Pevačicu zbog ovakvog ponašanja često kritikuju i govore da blamira sina na svakom koraku.

Republika

Foto: youtube.com/Dora | HRT, printscreen

Severina na Dori

Podsetimo, Severina je na "Dori" doživela i neprijatnu situaciju. Na konferenciji nakon prve večeri došlo je do neprijatne situacije. Niame, Severina je delila jaja ostalim učesnicima, ali ih neki nisu prihvatili. 

Prvi je bio Vinko Ćemeraš, a onda se nadovezao Battifiaca, koji je Severini poručio: "Hvala lepo, već ih imam dva". Isto je ponovio i Saša Lozar, a onda je jaje vratio i Eugen.

- Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoši? Čekaj, imam još jedno jaje - rekao je Saša na engleskom jeziku pa rukom krenuo da otkopčava šlic.

- Nije toliko veliko, ali biće u redu.

- Mislim da tebi držanje jaja bolje stoji - rekao joj je Eugen, a Severina ga je tada zagrlila i nasmejala se.

 

 

Severini su se kasnije izvinili zbog neprijatne situacije i seksističkih komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Перагеније

24.02.2024 22:15

Па човек дошао на ред. Можда и сними нешто...