VODITELJ UŽIVO U EMISIJI PONIZIO SEVERINU: Zbog njenog SNIMKA SA JAHTE, dobila po nosu!

Autor:

Zabava

23.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Vučković doživela neviđeni blam zbog njenih ranih radova!

VODITELJ UŽIVO U EMISIJI PONIZIO SEVERINU: Zbog njenog SNIMKA SA JAHTE, dobila po nosu!

Foto: Printskrin: Dora/ HRT

Pevačica Severina Vučković bila je iznenađenje na muzičkom takmičenju "Dora", ali je doživela dve neprijatnosti koje su izazvale reakcije na društvenim mrežama.

Severina je nastupila kao iznenađenje grupe Let3, obučena u žutu kostim kao pilić, dok je na sceni nosila veliki plišani čekić. Ovo je bila asocijacija na njena decenijska suđenja o kojima je javnost upućena, a njen izgled i uloga zasenili su publiku.

- Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoški? Čekaj, imam još jedno jaje... Nije toliko veliko, ali biće u redu - rekao je zavlačeći ruku u džep kako bi pokazao na koje jaje misli.

 

 

- Moram ti reći nešto, ja mislim da tebi držanje jaja bolje stoji nego meni. Je l' možeš ti to? 

Međutim, pevač i radio voditelj Saša Lozar izazvao je šok kod opakih tviteraša, zbog čega je ovaj snimak i postao viralan. No, stvar tu tek kreće da se lomi, jer nakon voditelja koji je pecnuo Severinu, na scenu je nastupio i takmičar Stjepan Višić, koji je direktnim pitanjem, uspeo da ponizi pevačicu, koja je ostala šokirana na njegovo pitanje o jajima. 

Snimak je postao viralan na svim društvenim mrežama, kako na bivšem Tviteru, tako i na TikToku, a mnogi su komentara da je ovo samo naplata sa pevačicinu burnu prošlost na jahti. 

 

 

Severinina pojava na "Dori" izazvala je brojne reakcije javnosti, a njene neprijatnosti na sceni su postale centralna tema diskusija na internetu.

Situacija sa "Dore" još jednom je pokazala koliko javne ličnosti mogu biti izložene neprijatnim situacijama u javnosti, čak i na događajima koji su posvećeni umetnosti i muzici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading