SASLUŠANJE NEMANJE BJELICE ODLOŽENO ZA OVAJ DATUM! Petkovićev advokat se nije POJAVIO!

Autor:

Hronika

23.02.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj slučaj je privukao veliku pažnju javnosti jer se Bjelica navodno našao na meti napada od strane bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Nikole Petkovića.

SASLUŠANJE NEMANJE BJELICE ODLOŽENO ZA OVAJ DATUM! Petkovićev advokat se nije POJAVIO!

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica, poznati košarkaš, danas je stigao na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Katanićevoj ulici, gde je trebalo da bude saslušan povodom nedavnog incidenta koji se dogodio u jednoj igraonici u Beogradu, datiranog 3. februara.

- Saslušanje oštećenog Nemanje Bjelice danas je odloženo za 07.03.2024. godine u 11:00 casova, jer branilac osumnjičenog nije pristupio, koji se prethodno izjasnio da želi da prisustvuje ispitivanju, a nema dokaza da je uredno primio poziv - navodi tužilaštvo. 

Podsetimo, ovaj slučaj je privukao veliku pažnju javnosti jer se Bjelica navodno našao na meti napada od strane bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Nikole Petkovića. Sumnja se da je motiv ovog napada ljubavni trougao, s obzirom na to da se Petković navodno nalazi u vezi sa suprugom Nemanje Bjelice, Mirjanom.

Petković je nakon što je ovaj incident dospeo u javnost, izdao saopštenje u kojem tvrdi da je Bjelica zapravo napadač, nazivajući ga "lažnom žrtvom svojih reči i dela". Navodi da je Bjelica kontinuirano vređao i napadao njega u poslednjih nekoliko meseci, dok on nikada nije pominjao Bjelicu ni na koji način.

- Nemanja Bjelica je poslednja 3,4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene, a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnoštvo njegovih poruka u kojima mene vređa bez ikakvog osnova - rekao je Petković u svom saopštenju za medije.

Osim toga, Petković je u saopštenju govorio o Bjelicinoj supruzi Mirjani, nazivajući je njegovom bivšom ženom i opisujući je kao divnu majku i ženu koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spasi porodicu zbog dece. Ove reči su mnogi tumačili kao potvrdu da je Petković u vezi sa Mirjanom.

- Bivša žena Nemanje Bjelice je jedna divna majka i žena, maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Žena koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece - tvrdi Petković, a mnogi su upravo u ovim rečenicama u njegovom saopštenju videli potvrdu da je sa Mirjanom u vezi.

Što se tiče samog incidenta u igraonici, prema izveštajima, Bjelica je bio sam za stolom kada mu je Petković prišao i nešto mu rekao. Potom se Petković vratio, držeći makaze u rukama, i stao pored Bjelice, upućujući gnusne i preteće reči, prema svedocima prisutnim u igraonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading