ZAKAZANO SASLUŠANJE KOŠARKAŠA NEMANJE BJELICE! Otkriveno kada će biti saslušan u tužilaštvu!

Autor:

Hronika

07.02.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš će biti saslušan u tužilaštvu!

ZAKAZANO SASLUŠANJE KOŠARKAŠA NEMANJE BJELICE! Otkriveno kada će biti saslušan u tužilaštvu!

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Kako Republika saznaje, košarkaš Nemanja Bjelica biće saslušan u petak pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu u okviru istrage koja se vodi protiv nekadašnjeg fudbalera Nikole Petkovića.

Stravičan incident potresao je javnost i šokirao sportski svet. Naime, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković napao makazama košarkaša Nemanju Bjelicu u dečijoj igraonici pred decom i zapretio mu nizom gnusnih uvreda pominjući mu i naslednike.

Samo dan kasnije, pošto je izašao iz pritvora i pošto je protiv njega podneta krivična prijava, nekadašnji defanzivac je nastavio sa šokantnim potezima.

Podsetimo, u vezi s tim, Petković se obratio javnosti saopštenjem, evo šta je izjavio:

- Nemanja Bjelica nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N.B. je poslednja 3/4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnostvo njegvih poruka u kojima mene vredja bez ikakvog osnova. Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice Nemanje Bjelice da će me uništiti :) Hvala Puno! Nikola Petković - navodi Petković.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading