NEMANJA BJELICA SE OGLASIO POVODOM NAPADA! Evo šta je saopštio!

Autor:

Hronika

06.02.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je rečeno povodom napada na bivšeg košarkaša.

NEMANJA BJELICA SE OGLASIO POVODOM NAPADA! Evo šta je saopštio!

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

U igraonici u centru Beograda odigrao se jezivi incident kada je Nikola Petković prišao i uneo se u lice Nemanji Bjelici, bivšem reprezentativcu Srbije u košarci. 

Povodom tog incidenta, punomoćnik bivšeg košarkaša Nemanje Bjelice se oglasio za medije. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti: 

- Poštovani, obraćam vam se kao punomoćnik Nemanje Bjelice. Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3.2.2024. godine u dečjoj igraonici u TC Galerija obavestio nadležne državne organe,  koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece Nemanja Bjelica neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju - navodi se u saopštenju. 

Podsetimo, u igraonici u centru Beograda odigrao se jezivi incident kada je fudbaler prišao i uneo se u lice košarkašu.

Petković se Bjelici obratio gnusnim i pretećim rečima:

- Gde si indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!

Nakon toga kada se Bjelica odvojio za šank, Petković mu je prišao i ponovio:

- Jeb*ću ti decu.

Nakon incidenta momentalno je intervenisala policija Savskog Venca, te je napadač momentalno uhapšen i odveden u stanicu. Petković je nakon hapšenja zadržan. 

Kako smo ranije pisali, incident se dogodio zbog Nemanjine supruge Mirjane.

Nemanja Bjelica je sumnjao da njegova žena ima aferu sa fudbalerom. Navodno je rekao da će se osvetiti Petkoviću zbog toga. On je podigao tenziju i u porodici, bio je na ivici razvoda. Petković je saznao da Bjelica preko posrednika govori da će mu se osvetiti, a kada ga je video u igraonici, želeo je da raščisti račune - rekao je za Republiku izvor upućen u dešavanja.

Nemanja i Mirjana Bjelica upoznali su se 2008. godine, a od 2010. godine su u braku.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading