DRAMA U BEGEJU! Pecaroš upao u vodu, vatrogasci odmah krenuli u akciju spasavanja!

Autor:

Hronika

06.02.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lice je preuzela Hitna pomoć.

DRAMA U BEGEJU! Pecaroš upao u vodu, vatrogasci odmah krenuli u akciju spasavanja!

Foto: shutterstock

Vatrogasci iz Vršca danas oko podneva spasili su jednu osobu koja je upala u vodu u Begeju, saznaje "Blic".

Prema prvim informacijama pomenutog portala, pecaroš je upao u vodu, ali su ga pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice uspešno spasili odmah po dolasku na lice mesta.

Ekipa Hitne pomoći je pruzela lice na dalje zbrinjavanje. Za sada nema informacija u kakvom je stanju čovek.

Nema informacija kako je do pomenutog incidenta došlo.

Pune ruke posla i u Negotinu

Gradska deponija u Negotinu, zapalila se u jugoistočnom delu u kojem je smešten kabasti građevinski otpad. Zbog vetra koji je duvao vatrena stihija zahvatila je i deo smetlišta u kojem se skladišti komunalni otpad.

Prema nekim procenama gori površina od hektar i po. Gust dim i težak smrad otpada kširi se ovim delom grada a povremeno, zbog kretanja vetra, dim se širi ka Radujevcu, Prahovu, Kobišnici, Bukovču i Srbovu, ali i svim delovima grada.

Uzrok požara je, ističu nadležni, ljudski faktor.  Požar je izbio u popodnevnim satima, kad na deponiji nema čuvara, a pretpostavlja se da ga je inicirao žar iz bačenog pepela, ali nije isključena mogućnost i namerne paljevine.

Na licu mesta su odmah izašli i vatrogasci, a trenutno radnici Javnog komunalnog preduzeća “Badnjevo” radnim mašinama intenzivno rade na suzbijanju vatrene stihije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading